Menu
Livet

Gaveregn

På en helt almindelig onsdag, og så er det ikke engang min fødselsdag. Hvor forkælet har jeg lige lov til at være?

I formiddags kom der en pakke til jobbet. Da jeg så den, vidste jeg godt hvad der var i den, for jeg havde bedt bedste københavnerveninde om at købe et par løbesko til mig. Sko som var nedsat til en helt uhyr billig penge, altså når vi snakker løbesko.

DSCF4180

Men men men, der var ikke kun løbesko i kassen. Der var også en lækker løbe-tanktop, to bøger som er signeret specielt til mig. Wauw! De bøger glæder jeg mig vildt meget til at læse.

DSCF4182

DSCF4183

Da jeg kom hjem fra job, havde min far været og kikke på haven og ikke nok med det, så lå der også en stor pose med forskelligt garn, en seddel om at der lå en pose brunkål og flæsk (en af mine ynlingsretter) i fryseren. Men heller ikke her stoppede gaveregnen, for der lå endu en smuk sommerbluse til mig, som min mor har strikket.

DSCF4179

Den er præcis som den grønne jeg fik for en månedstid siden, bare med et lidt korter ærme.

12 kommentar

 • Mette
  27. maj 2015 at 18:56

  Hvor heldig har man da lige lov at være 🙂

  Reply
  • Catarina
   27. maj 2015 at 19:02

   Jeg er i hvertfald mere end ualmindelige heldig 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  27. maj 2015 at 19:08

  Vidunderlig dag, seje løbesko, dejlig dejlig top, både til løb, og til din spinning.
  Skønt med læsestof,til de dejlige stunder med chailatte på jeres altan.
  Dejligt din mor har sådan en fritidsbeskæftigelse, og du kan høste lidt af de dejlige kreationer.

  Jeg har i dag brugt vildt mange penge, nye briller både personlig og skærmbriller til job, heldigvis har fået en bevilling til skærmbrillen, jeg er jo fleksjobber, så de hører under hjælpemidler, så det ikke er en omkostning for arbejdsgiver. Der skal nok komme billeder når jeg om 14 dags tid, får begge par hjem.
  Styrken er steget fra +3,25 til 4,25 til ud og den prograssive den er ændret fra 2,25 til 2,50, den store ændring kan godt være årsagen til den meget hovedpine jeg har døjet med, siger de kloge, glæder mig meget

  Reply
  • Catarina
   27. maj 2015 at 20:51

   Jeg glæder mig til at hoppe i de nye sko i morgen tidlig, men trøjen venter jeg lidt med, da vejret er en smule for koldt endnu. 😀
   De alle var dejlige gaver og jeg er bare så glad for at have sådan en dejlig familie og venner. 🙂
   Hold da op, ja, så er jeg da sikker på at det er noget af grunden til dine hovedpiner. 🙂 Da jeg brugte briller, fik jeg skærmbriller med tilskud fra jobbet, så det var minimalt hvad jeg selv skulle betale, men det er da fedt at du får den uden at skulle hive penge ud selv. 🙂
   Ha’ en dejlig aften ven.

   Reply
 • Helle K.
  27. maj 2015 at 19:18

  jeg er vild med dine nye sko 😍 og dine fine gaver, du er da en heldig kartoffel.

  Reply
  • Catarina
   27. maj 2015 at 20:52

   Jeg er mega heldig og i morgen skal de nye sko indvies med en morgenløbetur. 😀

   Reply
 • Annemette
  28. maj 2015 at 16:14

  Ikke dårligt på en hel almindelig ikke-fødselsdags-dag 😛

  Reply
  • Catarina
   28. maj 2015 at 16:29

   Nej det var det bestemt ikke 😀

   Reply
 • Celena
  29. maj 2015 at 00:11

  Wow! You had a good day 🙂

  Reply
  • Catarina
   29. maj 2015 at 20:23

   I sure did Celena 😀

   Reply
 • Pernille
  29. maj 2015 at 21:06

  Hvor lækkert 🙂

  Reply
  • Catarina
   30. maj 2015 at 07:18

   Meget Pernille 😀

   Reply

Skriv en kommentar