Menu
Livet

Appelsinhud og muffinsforme

I morges havde jeg besluttet mig for, at jeg ville stå lidt tidligere op og så ud og prøve de nye sko. Jeg havde sat vækkeuret som jeg plejer når jeg skal ud og løbe, nemlig en halv time før en normal tid og da det ringede smuttede jeg hurtigt på badeværelset og derefter ud bryggerset, hvor jeg iførte mig mine knælange rør (læs: løbebukser) hvor mine ben faktisk ser pis godt ud i, fordi de rørene glatter den spirende appelsinhud på siden af lårene, helt ud. Det der pisse gode, forsvinder så snart man kikker op til taljen hvor elastikken sidder. Deroppe ligner jeg seriøst noget der er løgn! Rørene er ikke som sådan stramme i taljen, men stramme nok til, at jeg får sådan en muffinskrop. Men “heldigvis”, er det endnu så koldt, så jeg kunne dække hele muffinsdejen med den lette løbejakke.

Allerede på de første meter, var jeg seriøst bange for, at hvis jeg havde løbet inde i byen, at jeg så havde jeg løbet ind i en lygtepæl eller en parkeret bil. Men jeg er heldig, har vi ikke sådan nogle genstande her ude på landet. Grunden til at jeg var lidt væk, var at de der pink skosnuder, som jeg for hvert skridt kunne se ned på jorden, gjorde at jeg, ikke kunne få blikket op og derudaf. Jeg forestillede mig, at hvis jeg nu havde løbet rigtig stærkt, så havde de, fra siden, lignet nogle coool pink fartstriber, men nu er det sådan, at jeg ikke løber særligt stærkt og derfor ville de nærmest ligne prikker, der bevæger sig.

Torsdagen blev langsomt løbet i gang og lidt har jo også ret. I dag var sidste regulere arbejdsdag i denne uge. I morgen skal jeg til København og se på byggeplads. Spændende…..eller noget!

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  28. maj 2015 at 17:57

  Mine tanker er straks rettet til en sang

  “Lille Catarina Lille Catarina fik sko så….
  Sov med dem om……”

  Er det jobmæssig eller i privat regi – din fredag skal krydres med?

  God fornøjelse med turen til Kbh.

  Reply
  • Catarina
   28. maj 2015 at 18:47

   Hi hi, sikke en fin sang, men den rimer ikke helt 😛
   Ja, det er jobmæssigt jeg skal til københavn, så det er slet ikke fornøjelse. 🙁

   Reply
 • Therese
  29. maj 2015 at 08:59

  Hvis byggepladsen lå i Brønshøj, ville jeg give en dejlig fyraftens-kop-te 🙂 God weekend søde.

  Reply
  • Catarina
   29. maj 2015 at 20:25

   Det ville have være SÅ dejligt Therese 😀
   Også en god weekend til dig og familien 🙂

   Reply

Skriv en kommentar