Menu
Teknologi

En lille fiks sag til ønskesedlen

Efter jeg skiftede mit store Nikon kamera og dito objektiver ud med det lille lette Fuji X-T1, har jeg ikke en egnet taske at transportere det i, når jeg skal transportere alt (tre objektiver, objektivklud, ekstra batteri og lader) udstyret fra A til B. Til daglig har jeg bare kamerat med det lille “pandekage objektiv” påsat, i min håndtaske, men når jeg skal have det hele med, eks. på ferier eller til fotoopgaver, hvor jeg evt. skal bruge flere objektiver, så mangler jeg en lille taske, for den lille taske, jeg har fra da jeg havde til det store kamera, er stadig for stor. Nu har jeg fundet en lille sag, som opfylder mit behov og den er fluks sat på ønskesedlen.

ONA Bowery 1

ONA Bowery 2

ONA Bowery 3

ONA Bowery 4

Tasken er en ONA BAG – BOWERY BLACK. Jeg elsker læder taske, men for at spare lidt på vægten (det er jog også grunden til jeg skiftede kamera), har jeg fravalgt modellen i læder og i stedet ønsker mig en i vokset lærredstof.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  30. maj 2015 at 12:46

  Hvor er den lækker. Jeg kunne hitte på bare at bruge den som tasken med alt mit – det skal jeg bare have med 🙂

  God lørdag til dig og dine.

  Reply
  • Catarina
   30. maj 2015 at 14:11

   Ja, den er fiks og ligner slet ikke en fototaske og det er noget jeg kan lide 😀
   Du ønskes også en godlørdag Karin.

   Reply

Skriv en kommentar