En lille fiks sag til ønskesedlen

30. maj 2015

Efter jeg skiftede mit store Nikon kamera og dito objektiver ud med det lille lette Fuji X-T1, har jeg ikke en egnet taske at transportere det i, når jeg skal transportere alt (tre objektiver, objektivklud, ekstra batteri og lader) udstyret fra A til B. Til daglig har jeg bare kamerat med det lille “pandekage objektiv” påsat, i min håndtaske, men når jeg skal have det hele med, eks. på ferier eller til fotoopgaver, hvor jeg evt. skal bruge flere objektiver, så mangler jeg en lille taske, for den lille taske, jeg har fra da jeg havde til det store kamera, er stadig for stor. Nu har jeg fundet en lille sag, som opfylder mit behov og den er fluks sat på ønskesedlen.

ONA Bowery 1

ONA Bowery 2

ONA Bowery 3

ONA Bowery 4

Tasken er en ONA BAG – BOWERY BLACK. Jeg elsker læder taske, men for at spare lidt på vægten (det er jog også grunden til jeg skiftede kamera), har jeg fravalgt modellen i læder og i stedet ønsker mig en i vokset lærredstof.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 30. maj 2015 at 12:46

  Hvor er den lækker. Jeg kunne hitte på bare at bruge den som tasken med alt mit – det skal jeg bare have med 🙂

  God lørdag til dig og dine.

  • Reply Catarina 30. maj 2015 at 14:11

   Ja, den er fiks og ligner slet ikke en fototaske og det er noget jeg kan lide 😀
   Du ønskes også en godlørdag Karin.

  Skriv gerne en kommentar