Menu
Livet

Når kollegaer gør en forskel

Det er altid dejligt nr der kommer en firmaudflugt på programmet, men jeg havde nu altså ikke set helt frem til den vi havde i går, for den lød altså ikke særlig interessant med besøg på en byggeplads i centrum af København. Men også fordi det var en fredag og jeg så vidste at jeg først ville komme hjem igen hen på aftenen. Men men men, jeg blev positivt overrasket.

Det var faktisk rigtig interessant og jeg blev helt opslugt af, den måde de ingeniører kan beregne hvormeget stå der skal bruges og hvornår havd skal bygges.

Men også det, at se og opleve kollegaerne på en anden måde end den faglige del, som jeg ser mest til. De var med til at gøre den lange dag rigtig hyggelig og festlig. En dag hvor lattermusklerne i den grad blev brugt.

1

2

3

4

5

Efter besøget på byggepladsen var det tid til frokost, som blev indtaget i Brewpub dejlige gårdhave. Vi sluttede dagen af med en kanalrundtur.

4 kommentar

 • Mette
  30. maj 2015 at 08:38

  Og fede billeder kom der også ud af besøget 🙂

  Reply
  • Catarina
   30. maj 2015 at 09:23

   Ja, der blev også skudt lidt billeder og tak for roserne 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  30. maj 2015 at 09:57

  Fantastiske billeder, de spejler det du fortæller om turen.

  Håber du har nogle stunder her i weekenden, hvor der er tid til opladning 🙂

  Reply
  • Catarina
   30. maj 2015 at 11:12

   Det var en dejlig tur og jeg hyggede mig enormt.
   Weekenden bruges herhjemme og vi har ingen planer, så det er dejligt. 😀

   Reply

Skriv en kommentar