Menu
Livet

Dagens aftaler

I dag havde jeg en aftale med en af mine kollegaers koner efter arbejde. Jeg havde laver noget konfirmations halløj da deres ældste datter blev konfirmeret her i foråret og som “løn” ville “konen” klippe mig og farve bryn og vipper, da hun har eget frisørsalon. slet ikke noget dårligt bytte og nu er har jeg smukke bryn, vipper og håret er blevet klippet så det er lige langt over det hele. Det hedder vist nok en lang page.

_DSF4279

Jeg havde faktisk også en aftale med med mig selv om at jeg ville i haven og nusse når jeg kom fra frisøren, men med det efterårsagtige vejer vi holder os her på Fyn i dag, blev den aftale skiftet ud med te og indehygge. Selvom jeg da snart godt vil kunne sidde uden på terrassen og drikke te og bare i det hele taget nyde udelivet, som jeg synes har været ret så begrænset i dette forår.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

 • Susanne
  2. juni 2015 at 21:26

  Fotodokumentation ønskes 🙂
  Det har været rigtig efterårsvejr i dag, øv

  Reply
  • Catarina
   3. juni 2015 at 05:56

   Ja… men dt kommer der ikke. 😉 Men du kan kikke i sidebaren og så bare forestille dig det lidt længere 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  3. juni 2015 at 06:52

  Vidunderlig aftale, det er dejligt at få synlige bryn og vipper….. og du nu har fået håret så langt det kan blive lang page er jo vildt lækkert.
  Her til morgen, da den lokale p4 morgenhold mødte ind var der delte meninger om dagen i dag, 1 nød lyset fra himlen, og tænkte sommer, den anden talte om kolde fødder, altså de bare tæer i sandalerne. Jeg har stadig sko på, og strømper, så jeg kunne følge lyset, for det var og er smukt her til morgen. Trist vi skriver 3. juni, og sandalerne endnu ikke er blevet hverdagsbrug.
  Ønsker dig en dejlig arbejdsdag, og i dag er det godt nok onsdag, men vi kan da godt kalde den minifredag, for i morgen efter endt arbejde er der jo for både dig og mig en 3 dags weekend i vente.

  Reply
  • Catarina
   3. juni 2015 at 15:29

   Den var rigtig god og når så alle parter er tilfredse med udfaldet så er det jo bare top 😀
   Jeg har haft sandaler på to dage i år, men altså, nu må det da gerne snart komme lidt varmere temperature, inden efteråret igen sætter ind, for eller bliver det da godt nok svært at holde den lange vinter ud. 😉
   Håber du har haft en god fridag og har hygget dig med Otto 😀

   Reply
 • Helle K.
  3. juni 2015 at 07:51

  Godt bytte 🙂 Vores have ligner noget der er løgn – især under og udenfor hækken 🙁 Når Lasse kommer hjem, har der enten været regnvejr, eller han har ikke lige haft mere energi, så jeg glæder mig til fredag – så skal vi have det gjort, har jeg bestemt. Jeg er kun til meget lidt nytte, så det er mest ham som skal knokle, jeg skal bare heppe 😉
  God og dejlig da til dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. juni 2015 at 15:31

   Jeg skal også have renset op over ved hækken, men det kommer altså først når det ligner noget der e sommer, for jeg synes ærligtalt ikke det er pisse sjovt at gø derude når vinden piver om ørene 😕
   Også en god dag til jeg og så håber jeg energien kommer til Lasse i takt med at solen varmer… hvis den altså snart gider titte frem uden alt den vind. 😉

   Reply
 • Celena
  3. juni 2015 at 12:28

  Let’s see proof of the new look! 😉

  Reply
  • Catarina
   3. juni 2015 at 15:32

   Just look ind the side bare and add a little more length, then you have it 😀

   Reply
 • Layoni Ansen
  3. juni 2015 at 19:34

  Altid dejligt man kan hjælpe hinanden på den måde 🙂 i dag har vi da haft nogenlunde tørvejr her i det sønderjyske, men må nok sige det blæste en hel pelikan i går aftes, for måtte da ud og hente havestolene ind, så nu må sommeren altså snart komme 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. juni 2015 at 07:34

   Ja, det er sådanne små ting jeg sætter stor pris på. Det at man kan hjælpe med noget af det man er god til og så få endda få noget tilbage, på et fælt man ikke selv behersker. 🙂
   Ja, blæsten har virkelig hersket i dette forår og nu sommer, men jeg håber stadig at det vender nu. Ha’ en dejlig dag og tak for din hilsen Layoni. 😀

   Reply

Skriv en kommentar