Menu
Foto

24 timer i sadlen

Skærmbillede 2015-06-04 kl. 19.47.39

Ja, der skal jeg altså ikke sidde, men 341 andre cykelentusiaster som skal ud og cykle i 24 timer, de deltager nemlig i Melfar 24. Det jeg har med løbet at gøre er, at jeg skal fotografere alle deltagerne, når de henter deres startnumre i morgen aften og lørdag morgen inden løbet. Jeg er ret spændt på opgaven, for det er den første fotoopgave efter jeg har fået mit nye kamera.

Jeg glæder mig også til at igen at hilse på Helle, det er nemlig snart mange år siden jeg sidst havde fornøjelsen. Helle deltager heller ikke selv, men står for meget af det praktiske i forbindelse med løbet.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

6 Kommentar

 • Karin Abildhauge
  4. juni 2015 at 21:37

  Troede lige det var en af dine nye udfordringer i 2015 🙂
  En dejlig spændende udfordring, og vejret ser ud til at være med både dig, arrangementet og alle os andre 🙂
  Det bliver så spændende for dig.
  Ønsker dig en vidunderlig forlænget weekend. (jeg har fundet fridags mute frem, så dejligt)

  SVAR
  • Catarina
   5. juni 2015 at 06:23

   Hi hi, ja, det kunne det godt have været, men på den anden side er det vist lige en kende for ekstremt til mig. 😉 Men udfordringen er der nu alligevel med fotograferingen, da det skal foregå inde i en hal og der ved vi jo alle at lyset ikke er det bedste 😀
   Du ønskes også en god forlænget weekend og den kan da kun blive god med det vejer vi får 😀

   SVAR
 • Lykke Thomsen
  4. juni 2015 at 22:19

  Jeg har et barnebarn der skal cykle med for anden gang.

  SVAR
  • Catarina
   5. juni 2015 at 06:24

   Wauw, det barnebar er godt nok sej. 😀

   SVAR
 • Helle
  4. juni 2015 at 22:28

  Jeg glæder mig også til at hilse på dig igen – og 24 timers løbet plejer at være rigtig sjovt, at være en del af.

  SVAR
  • Catarina
   5. juni 2015 at 06:24

   Ja, det har jeg jo kunne læse hos dig. 😀

   SVAR

Skriv en kommentar