Menu
Teknologi

24 timer i sadlen

Skærmbillede 2015-06-04 kl. 19.47.39

Ja, der skal jeg altså ikke sidde, men 341 andre cykelentusiaster som skal ud og cykle i 24 timer, de deltager nemlig i Melfar 24. Det jeg har med løbet at gøre er, at jeg skal fotografere alle deltagerne, når de henter deres startnumre i morgen aften og lørdag morgen inden løbet. Jeg er ret spændt på opgaven, for det er den første fotoopgave efter jeg har fået mit nye kamera.

Jeg glæder mig også til at igen at hilse på Helle, det er nemlig snart mange år siden jeg sidst havde fornøjelsen. Helle deltager heller ikke selv, men står for meget af det praktiske i forbindelse med løbet.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

7 kommentar

 • Karin Abildhauge
  4. juni 2015 at 21:37

  Troede lige det var en af dine nye udfordringer i 2015 🙂
  En dejlig spændende udfordring, og vejret ser ud til at være med både dig, arrangementet og alle os andre 🙂
  Det bliver så spændende for dig.
  Ønsker dig en vidunderlig forlænget weekend. (jeg har fundet fridags mute frem, så dejligt)

  Reply
  • Catarina
   5. juni 2015 at 06:23

   Hi hi, ja, det kunne det godt have været, men på den anden side er det vist lige en kende for ekstremt til mig. 😉 Men udfordringen er der nu alligevel med fotograferingen, da det skal foregå inde i en hal og der ved vi jo alle at lyset ikke er det bedste 😀
   Du ønskes også en god forlænget weekend og den kan da kun blive god med det vejer vi får 😀

   Reply
 • Lykke Thomsen
  4. juni 2015 at 22:19

  Jeg har et barnebarn der skal cykle med for anden gang.

  Reply
  • Catarina
   5. juni 2015 at 06:24

   Wauw, det barnebar er godt nok sej. 😀

   Reply
 • Helle
  4. juni 2015 at 22:28

  Jeg glæder mig også til at hilse på dig igen – og 24 timers løbet plejer at være rigtig sjovt, at være en del af.

  Reply
  • Catarina
   5. juni 2015 at 06:24

   Ja, det har jeg jo kunne læse hos dig. 😀

   Reply
 • Jeg nåede det hele – Catarina.dk
  13. april 2021 at 11:26

  […] går aftes og her til morgen, var jeg jo nede og forevige de deltagerne til cykelløbet Melfar24 havde lyst til at stille sig foran kameraet (det havde omkring 300). Nogle havde ikke lyst, men de […]

  Reply

Skriv en kommentar