Menu
Teknologi

Jeg nåede det hele

…og kameraet bestod testen.

_DSF4605

I går aftes og her til morgen, var jeg jo nede og forevige de deltagerne til cykelløbet Melfar24 havde lyst til at stille sig foran kameraet (det havde omkring 300). Nogle havde ikke lyst, men de flest ville gerne og der var tidspunkter, specielt i aftes, hvor de ligefrem stod i kø for at blive fotograferet. Kameraet er fantastisk, også selvom lyset indimellem svindede rigtig meget, da der indimellem kom sol ind af et vindue og rummet til tider var fyldt med folk, at de så skyggede for solen og dermed noget af lyset. Når der lige var et lille pause, tog jeg lige en lysmåling og fortsatte så fotograferingen.

Efter hjemkomsten i dag, fik jeg navngivet alle bilederne efter hvilket nummer deltagerne havde og derefter satte jeg computeren i gang med at uploade til den side jeg havde på at vide de skulle op på. Mens den arbejde, kørte jeg til Odense og nød et par timer i selskab med et par veninder nede i Eventyrhaven.

Nu står den på weekendhygge med manden og hvad vi nu finder på.

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  7. juni 2015 at 00:25

  Uha, 300 stk. det var mange knips. En spændende opgave, og håber der kommer fit back, til dig, som du kan bruge til alle de jobs der kan komme efterfølgende 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. juni 2015 at 07:10

   Ja, det var det Karin, og ejg er selv godt tilfreds med resultatet, forholdende taget i betragtning. Jeg går ikke ud fra at får ikke noget fit back, men øvelsen var alligevel god, for jeg fik prøvet at tage lysmåling og bruge et par af de funktioner som nettop det nye kamera her har, og spm ikke fandtes på det gamle. Så jeg er selv rigtig godt tilfreds. 😀

   Reply
 • Helle
  7. juni 2015 at 19:43

  Det blev nogle RIGTIG gode billeder. 1000 tak fordi du trådte til.

  Reply
  • Catarina
   8. juni 2015 at 07:25

   Velbekomme Helle 🙂 Ja, jeg synes også de er blev helt ok 🙂

   Reply

Skriv en kommentar