Menu
Livet

Efterårsdag

Det er jo ikke ligefrem fordi vejret i dag minder ret meget om sol og sommer, selvom kalender i høj grad siger noget andet. Det minder mest om at en efterårsdag. Tænk, at nu går det stille og roligt den anden vej og bare om en månedstid, så kan vi se på lyset at der er svundet ind.

Nå, men sådan skal den danske sommer så være i år. Eller i hvertfald lige nu. Så vidt jeg kan se, lover vejrguderne pænere vejr og lunere temperaturer engang i næste uge.

Blandet_150624_136

Blandet_150624_137

Jeg er lige landet herhjemme og jeg kan med ro i sindet sidde og sippe te og læse blogs. Min mar har nemlig, på trods af vejret, været en tur forbi og nusset i haven. Så lækkert!

Måske jeg skal kaste mig over gæsteværelset og få lagt rent sengetøj på derinde, sådan at det er klar til næste gang at der kommer nogle som har lyst til at overnatte. Men først lidt mere te akkompagneret at lidt musik, mens jeg venter på at Søren skal lande herhjemme.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  24. juni 2015 at 22:19

  Det har været en kold og grå dag i dag, i den lokale p4 spillede de julemusik, da der er 6 mdr. til juleaften, temp. kunne jo godt passe til blandt de varmeste juleaftner vi har haft, iflg. den lokale p4. Det er noget øv vi kun en dag her, og dag måske 14 dage senere, som vi kan kalde sommerlig, altså her ude vest på, ved ikke om det er på samme måde hos dig på Fyn.

  Sidder lige og får lyst til en chaite – må vente til i morgen tidlig, det er sengetid 😉

  Reply
  • Catarina
   25. juni 2015 at 20:58

   Hi hi, ja jeg tænkte på julen da jeg så vejrudsigten, for der snakkede de også om at der var 6 måneder til jul og at den varmeste juleaften var engang i 80’eren hvor den kun 0,4 grader koldere end i går 🙁 Men nu ser det ud til at sommeren kommer fra onsdag i næste uge, så det ser jeg frem til. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar