Menu
Livet

God service fra Rigtig Kaffe og Bodum

Bodum

Tilbage i februar købte jeg to ekstra Bodum mæskeskummere hos Rigtig Kaffe. Den jeg havde virkede rigtig fint, men jeg købte to ekstra for altid, at jeg altid havde én i reserve. Nu skal vi snart på ferie og derfor tænkte jeg, at jeg heller måtte få sat batterier i den ene og så tage den med i campingvognen, for undvære en Chai Latte om morgenen, det kan jeg næsten ikke. Ja, kald mig vare et luksusdyr.

I aftes pakkede den ene ud af emballagen og satte batterier i. Den duede ikke. Først tænkte jeg, at jeg selvfølgelig havde vendt batterierne forkert, der skal 2 AA batterier i, hvor det ene vender med + opad og det andet nedad, men da jeg havde byttet om på dem, virkede den stadig ikke. Så slog det mig, at de batterier jeg brugte måske ikke var ladet på, så jeg satte dem ind opladeren. Opladeren fortalte at de var fuldt opladet, men det troede jeg så ikke helt på, så jeg lod dem sidde og fandt nogle andre batterier, som jeg med sikkerhed vidste var fuldt opladet. Men den virkede stadig ikke. Ok, godt så. Den måtte så være helt i stykker.

I aftes skrev jeg så til Rigtig Kaffe, for at hører hvad vi kunne finde ud af. Allerede i morges modtog jeg en mail fra Rigtig Kaffe, som skrev, at de ville undersøge det med Bodum. Over middag, modtog jeg endnu en mail, hvori Rigtig Kaffe skriver, at pengene vil blive tilbageført for den som ikke virker. Det er dæleme da service, så det batter. De skal ikke engang havde den der er i stykker ind, så de selv kan se, at den ikke virker.

Indlægget er ikke sponsoreret.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  24. juni 2015 at 22:23

  Det må jeg sige. Det er god service. Godt du havde et par stykker på lager, så du ved der er en i campingvognen og 1 hjemme, for jeg har på fornemmelsen det ville være en af de ting du ville tage med dig, hvis du skulle leve på en øde ø 😉

  Reply
  • Catarina
   25. juni 2015 at 21:00

   Ja, og pengene gik allerede ind her til morgen, så det er jo fantastisk 😀
   Jeg drikker normalt ikke chai om sommeren (på nær denne sommer) men jeg kan godt lide at starte dage med sådan en, men nu får vi at se, for lige nu viser der at der er omkring 38 grader der hvor vi satser på at skulle hen. :8

   Reply

Skriv en kommentar