Menu
Camping i Europa / Campingferie 2015

Næsten for let

Vi var heldige at komme lidt før end beregnet afsted i fredags. Søren blev hurtigere færdig på kontoret og var derfor hjemme før mig. Da jeg kom hjem, havde han allerede lavede det meste at de ting som først kunne ordnes i sidste øjeblik, så som at fylde vand på campingvognen og tjekke op på at alt var på plads. Jeg hoppede direkte ud under bruseren og var dermed mere eller mindre klar til at kører.

Vi var lidt spændt på, hvor meget trafik der ville være, da det jo var den store-udrejse-fredag og med alle de “problemer” som den lukkede A7 ved Hamborg havde givet den foregående weekend, var vi sikre på at vi nok ville ramle ind i en del kø. Men vi har ferie, så det er end del af hyggen.

DSCF4771

DSCF4776

Vi kørte hjemmefra lidt i 12 middag og hen over Fyn og hele Jylland, var der nærmest dømt søndags tilstande, forstået på den måde at der næsten ikke var nogle biler på vejene. Vi undrede os meget over det og snakkede om, at det havde vi dog alligevel aldrig oplevet på sådan en fredag.

Mellem Flensborg og Hamborg, vidste vi at der var vejarbejde og der ramlede vi også ind i en kø. Det viste sig, at to spor fra A7 og to spor fra en tilkørselsvej, skulle flette sammen og blive til ialt to spor. Normalt giver det uden problemer, men vi sad nu alligevel der og bevægede os meget lidt.

DSCF4778

DSCF4779

Efter en små tre kvarter, kom vi endelig op til der hvor de fire spor fletter sammen, og lige derefter sammenfletningen så vi årsagen til den meget langsomme sammenfletning. En dansk bil på vej på ferie, var brudt sammen i ydresporet og derfor skulle alle biler nu flette sammen til et spor. Det giver unægtelig nogle problemer. Resten af vejen til Hamborg forløb uden problemer og fartpiloten var sat til hele vejen.

Vi nåede Elbtunnelen omkring 16:30 dvs. lige i myldretidstrafikken, altså den der normalt er myldretidstrafik. For igen var der ikke nogen kø, eller andet der gjorde at vi var nød til at sænke farten og vi kørte stille og roligt igennem Hamborg.

DSCF4780

DSCF4781

DSCF4789

DSCF4791

Aftensmaden blev indtaget på en lille rasthoff, hvor de havde salat på kortet og efter den sene frokost som bestod af en lille currywurst, var det grønne islæt tiltrængt.

DSCF4793

DSCF4795

Da vi have spist, kørte vi til den nærmeste rasteplads, som viste sig at være ret så hyggelig. Vi besluttede at her ville vi sove for natten, og med kun et par lastbiler og os, var det helt hyggeligt. Vi lavede en kop kaffe og te og slappede af i det grønne, inden vi lagde os ind og sove.

10 kommentar

 • Karin Abildhauge
  7. juli 2015 at 08:03

  Dejligt i kom så tidlig hjemmefra, tror det har givet jer et længere træk ned over, trods den strandende danske bil.

  Vidunderlige billeder.

  Mon er er fremme ved første mål? – Måske har i valgt nogle små impulsive afbræk? Glæder mig allerede til de kommende fortællinger, og klipper lige endnu en dag på nedtællings strimlen, til jeg kan sige – 3 ugers ferie. 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. juli 2015 at 16:31

   Vi kom en smule længere end planlagt, men ikke så langt, for vi nyder også at holde pauser og bare nyde at vi har ferie. 🙂

   Vi er fremme og igen videre, men det skal jeg nok skrive lidt om, men der er gået lidt ferie-mode i den og derfor er jeg faktisk ikke online hele tiden. Nyder bare at være til 😀

   Det bliver dejligt når du inden så længe rammer ferien – til den tid er vores jo slut og hverdagen atter igang.

   Reply
 • celena
  7. juli 2015 at 08:10

  I am sorry that I am missing you in CPH but will toast you with a glass of wine anyway 😉 Wishing you a very happy sommerferie xox

  Reply
  • Catarina
   7. juli 2015 at 16:32

   Me to Celena and I to will tosat from france. Cheers 😀

   Reply
 • Therese
  7. juli 2015 at 08:51

  Ih, hvor ser det bare dejligt ud. Afsted på de vilde vover, med manden. Det er noget af det jeg glæder mig til, når ungerne er blevet helt store (som i over 18 og ude af reden) 😉

  Kram til jer

  Reply
  • Catarina
   7. juli 2015 at 16:33

   Det er så dejligt bare at køre ud i landet og nyde hinanden og have alt (eller næsten) den tid i veengene, men det rdenen. Det var hyggeligt med alle det er så sandelig også hyggeligt bare os to gamle. 😀

   Reply
 • Layoni
  7. juli 2015 at 09:09

  I ønskes en rigtig god, dejlig og lækker varm sommerferie 🙂 🙂 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. juli 2015 at 16:34

   Mange tak skal du have Layoni – vi nyder varmen, som i dag er oppe på 41,6 C° i skyggen 😀

   Reply
 • Pernille
  7. juli 2015 at 12:05

  God ferie. Jeg tænker I nyder det 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. juli 2015 at 16:36

   Mange tak Pernille – du kan tro vi nyder det. :-8

   Reply

Skriv en kommentar