Ude hvor kragerne har paté med

10. juli 2015

DSCF4860

Vi havde på forhånd besluttet, at vi ikke skulle tilbringe mere end 3 overnatninger på den lille familieplads i Tournon, så onsdag var igen flyttedag. Med en temperatur på 41,6°C i skyggen den foregående dag, var det helt behageligt at vågne til temperature på omkring de 25°C i gå morges også selvom vi synes det var en kende for koldt og vi måtte have en trøje på mens vi spiste morgenmad. Efter maden begyndte vi stille og roligt at få pakket sammen og da klokken var lidt over 9, trillede vi afsted igen.

Vi skulle ikke så langt, og derfor var vi fremme ved næste stop, allerede klokken 11:30. Vi fandt en super dejlig plads med udsigt til søen som de kalder den, selvom det er en flod.

Sommerferien_150709_000

Vi blev installeret og hyggede så bare resten af dagen med ingen ting ud over den smukke udsigt.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Karin Abildhauge 10. juli 2015 at 16:05

    Vidunderlig udsigt, det kunne jeg godt blive afhængig af 😉

    • Reply Catarina 11. juli 2015 at 08:27

      Her er så skønt og meget meget stille 🙂

    Skriv gerne en kommentar