Menu
Livet

Første hverdag efter ferie

Haven_150725_047

Hvorfor er det sådan, at natten til første dag efter ferien altid er ret så søvnløs. Og når den så kommer, så er den ikke sådan en dyb og rar søvn. Ja, sådan havde jeg det så i nat. Det er så heller ikke lige sådan en vejr som fremmer lysten til at forlade den lune dobbeltdyne. Så for ikke at været helt bombet når jeg mødte ind, startede jeg med en lille let løbetur inden jeg hoppede under bruseren.

Vi var et par stykker som startede op i dag og heldigvis, var der tid til at starte langsom op og komme i bund med diverse mails. Så faktisk blev arbejdsdagen bedre en så mange andre jeg har haft på andre arbejdspladser. Og den blev faktisk kun bedre, da den ene kollega kunne se på DMI at sommervejret vender retur. Det bliver så dejligt, at kunne sidde ude på terrassen om eftermiddagen og bare det at solen igen kommer frem fra sit skjul, gør glad.

Var der nogen der sagde de godt ville ha’ en brugt ferie 😀

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  28. juli 2015 at 08:01

  Jeg aflevere ikke den ferie jeg lige er begyndt på, så nej tak til dit spørgsmål.

  Jeg ved min nat mellem 16-8 og 17-8 bliver en tro kopi af den nat du beskriver. Jeg ved det, men vil ikke tænke på det nu 😉

  Dejligt du kan møde ind på denne måde, det er så skønt at have ro den første dag, især når søvnen ikke har været optimalt. Krydser fingre for du er mere frisk i dag.

  Masser af varme feriehilsner fra mig til dig.

  Reply
  • Catarina
   28. juli 2015 at 17:14

   Hi hi, det havde jeg ellers lige regnet med Karin :mrgreen:
   Det er skrækkelig at have det sådan og det er først i dag at jeg er nogenlunde normal og ved at den kommende nat, bliver rigtig god 😀

   Du ønskes en vidunderlig ferie og nyd den, for lige om lidt er det atter hverdag 😉

   Reply
 • Celena
  28. juli 2015 at 12:32

  Welcome back to reality 😉 Wishing you an easy start xox

  Reply
  • Catarina
   28. juli 2015 at 17:16

   Thanks a lot Celena 😀

   Reply

Skriv en kommentar