Menu
Dagligdagen

Jetlag

Mange af jer der læser med her, kender helt sikker den følelse i kroppen når man er udsat for jetlag. Trætheden, problemer med at falde i søvn, kort og urolig søvn, eller træthed om dagen og nedsat præstationsniveau. Jeg har, siden starten af ugen, hvor søvnen havde svært ved at indfinde sig natten til mandag, haft den følelse i kroppen. Det er som om, min krop bare ikke er kommet helt »hjem« fra ferie og jeg må indrømme, at jeg har været nød til at tage en lille lur på små tre kvarter, bare for at kunne holde mig selv ud og det til trods for, at jeg har prøvet at boste energien, været ud at løbe både mandag morgen og i går onsdag.

Det er først i dag, at jeg ikke føler trætheden og den enormt store trang til at vende mig om i sengen i morges og snue under dynen. I dag kunne jeg godt komme op og jeg har heller ikke været inde og snu efter endt arbejdsdag. Energien er endelig kommet tilbage og alt føles igen normalt.

Sådan har jeg virkelig aldrig haft det efter en sommerferie. Jow, jetlag har jeg da haft, men det er efter mange timers flyvning og over flere tidssoner, men det har aldrig været så slemt som den følelse jeg har haft de sidste dage. Underligt!

6 kommentar

 • Liselotte
  30. juli 2015 at 17:03

  Jeg er også lang tid om at komme ind i hverdagens gænge denne gang 🙂

  Reply
  • Catarina
   30. juli 2015 at 17:25

   Frankrig må have fået et rigtig god tag i denne gang og det bliver beste ikke sidste gang for vores vedkommende 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  31. juli 2015 at 06:59

  Mine tanker går tilbage til natten mellem søndag og mandag, der fik du ikke udsovet, den manglende søvn er vanskelig at indhente, siger nogle “kloge” folk. De fortæller blandt andet manglende søvn kan virke som jetlag.
  Jeg har været på kursus omkring manglende søvn grundet kroniske smerter/kronisk udbrændthed- det var en af de bedste ting kommunen har givet mig, det var lige efter opgøret med pettirørskursus, jeg fandt roen i det forløb, og fandt min fysioterapeut, .
  Dejligt weekenden er lige foran dig.

  Reply
  • Catarina
   31. juli 2015 at 19:02

   Ja, det er så lige det der er sket her og det tog noget længere tid inden jeg kom over det end jeg plejer, men nu er jeg ovenpå og det er weekend, hvilket jeg ikke klager over 😀
   Rigtig god og dejlig weekend til dig Karin.

   Reply
 • celena
  1. august 2015 at 15:09

  We have been home for 3 weeks and I am still having a hard time getting used to the routine… 😛 Held og lykke!

  Reply
  • Catarina
   1. august 2015 at 18:55

   I can understand you have that feeling – you have travels across timezones and that isn’t always easy, but I haven’t. 😉

   Reply

Skriv en kommentar