To meget smukke trøjer

6. august 2015

DSCF5148

DSCF5149

Min mor og hendes veninde har nærmest strikket om kap, for at strikke trøjer til mig. Jeg vil nødig af med alt de smukke vejr, men når det engang bliver en kende koldt, så ved jeg hvad noget af påklædningen skal være.

Jeg har skam prøvet dem og de klær’ mig fantastisk, og for at det ikke skal være løgn, så en grå en af slagsen er igang på min mors strikkepinde. Ja ja, smukke trøjer løber jeg ikke tør for det kommende efterår.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

12 kommentarer

 • Reply Liselotte 6. august 2015 at 18:42

  Du er heldig, er du, men glem nu ikke, at du også selv kan strikke 😉

  • Reply Catarina 7. august 2015 at 07:17

   Hi hi, det gør ejg heller ikke – men jeg strikker ikke om sommeren, det kan jeg ikke sidde stille nok til. 😀

 • Reply susanne 6. august 2015 at 18:44

  Ej hvor er du heldig, de er super flotte

  • Reply Catarina 7. august 2015 at 07:17

   Det er bare så lækre Susanne 😀

 • Reply Mette 6. august 2015 at 18:45

  De er tosset flotte 🙂

  • Reply Catarina 7. august 2015 at 07:17

   I den grad Mette 😀

 • Reply Celena 6. august 2015 at 23:00

  Super nice! Love the colours! Like I said before, I am sure that your mother could use an adopted Canadian daughter 😉

  • Reply Catarina 7. august 2015 at 07:18

   Hi hi, I think so to – she properly wouldn’t notice it, if there was an ekstra. 😆

 • Reply Karin Abildhauge 7. august 2015 at 06:02

  Hvor er du heldig, at du selv kan have gang i pindene og andre spørger om de må strikke til dig. Vidunderligt at have efteråret klar i skabet 🙂

  • Reply Catarina 7. august 2015 at 07:19

   Ja, det e rslet ikke så tosset, selvom jeg ikke dur til at strikke om sommeren, da jeg ikke kan sidde stille nok til det når vejret er som det er nu 😀

 • Reply Pernille 7. august 2015 at 19:55

  Hvor er de skønne – både trøjer og strikkedamer 🙂

  • Reply Catarina 8. august 2015 at 08:47

   De er de bestemt Pernille 😀

  Skriv gerne en kommentar