Menu
Familieliv

Ekstraudstyr

Her i sommerferien var vi jo afsted med campingvognen for 2. gang siden vi købte den og på den tur havde vi masser af tid til, at finde ud af om der var noget vi synes vi manglede. Det var der så ikke, men der var noget vi godt kunne tænke os.

DSCF5156

Det vi grne ville have monteret var elektriske støtteben og da vi kom hjem, kontaktede vi den forhandler vi har købt vognen hos og spurgte om det var noget de kunne klare og hvornår de havde tid til at lave det. De havde så tid i den kommende uge, så i dag, hentede vi vores campingvogn hvor den står opbevaret og kørte den til Jylland hvor den nu står og venter på lidt mere ekstraudstyr.

8 kommentar

 • Jytte Due
  9. august 2015 at 00:28

  Somme tider drømmer jeg om at sælge mit hus og det meste af mit jordiske gods (undtagen bilen forstås) og så køre rundt i Danmark og Skandinavien i det hele taget om sommeren og fortrække sydpå om vinteren; men det er nok klogest ikke at realisere den drøm, nu hvor jeg stærkt nærmer mig de firs, og helbredet er begyndt at gøre knuder. Desuden skal man jo have fast adresse for at få udbetalt sin pension. Suk! Det ville ellers være skønt at leve helt enkelt på den måde.

  Jeg ønsker dig mange skønne ture i Frankrig og ‘elsewhere’
  med jeres mobile feriehjem
  Jytte
  http://www.danishknitdesign.com

  Reply
  • Catarina
   10. august 2015 at 17:25

   Det er præcis den drøm vi har, altså bortset fra at sælge det hele. Men drømmen om at tage afsted i et par måneder i det tidelige forår/sent vinter og så være hjemme i den gode tid og så afsted når efteråret rammer Danmark igen. Det ville være lækkert. 😀
   Drømme er heldigvis gratis og det er slet ikke sikkert de bliver til noget, men den spøger i baghovedet 😉
   Tak for de gode ønsker Jytte.

   Reply
 • Karin Abildhauge
  9. august 2015 at 08:06

  God investering, hvis det stadig er det med at dreje på et greb, ligner lidt den man bruger ved dækskifte.

  Jeg glæder mig til at følge jer, når i tager af sted med hus på ryggen 😉 – Det er en fornøjelse at se hvor i lander.

  Reply
  • Catarina
   10. august 2015 at 17:26

   Det er nemlig det med at taget sådan et svin-hjern og så dreje derudaf og det gider vi altså ikke mere og nu den er derover, får vi også sat en cykelholder på, så vi kan have to cykler med og den er enda forberedt til elcykler, så hvis det engang bliver nødvendigt, så behøver vi ikke have en ny. 😉

   Reply
   • Karin
    12. august 2015 at 14:50

    Hehe – El-cykler, det kommer vi jo nok til engang. Har rodet i mine tanker om min cykel skal udskiftes eller bare have et super tjek, har bemærket der er lidt her og der der trænger 😉 – Men en ferie med yngste i efterårsferien vil jeg nu hellere, hvis jeg kan få ferie der 🙂

    Reply
    • Catarina
     12. august 2015 at 19:27

     Ja, det kan være Karin, og nu er den i hvertfald forberedt til det og det er helt ok. 🙂
     Jeg ville også vælge en efterårsferie frem for en elcykel eller det store service 😉

     Reply
 • Celena
  9. august 2015 at 17:47

  Does it come with a sauna? Hot tub? Maybe they can add that too? 😉

  Reply
  • Catarina
   10. august 2015 at 17:28

   Not yet, but many later on when we are old 😆

   Reply

Skriv en kommentar