En dejlig aften

8. august 2015

I aftes have jeg en date med manden. Eller en rigtig date var det jo ikke, for vi havde jo bare aftalt at vi skulle ind til Odense og have lidt mad, på vores pt. favorit restaurant, nemlig Snik Snak, hvor vi ofte har spist brunch.

Det var jo rigtig flot vejr og derfor var der også mange mennesker i midtbyen. Da vi havde spist, gik vi ned til Simon på Café Siesta og fik lidt sommervin og senere kaffe og te, mens vi hyggede med sommerdans. Et arrangement der er nogle gange om uden her i sommermånederne. I går var der linedance.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Karin Abildhauge 9. august 2015 at 08:09

    Skøn sommeraften. Det er da en date med manden, i er da ude og nyde en af de få aftner i 2015, hvor det har været muligt at sidde og hygge med aftenskaffe/te uden store tæpper etc.

    • Reply Catarina 10. august 2015 at 17:27

      Hi hi, det var en rigtig dejlig aften og bare det at vejret var dejligt og vi alle sad der ude i det fri (man kan nemlig ikke sidde inde) var dejligt 😀

    Skriv gerne en kommentar