En dejlig aften

8. august 2015

I aftes have jeg en date med manden. Eller en rigtig date var det jo ikke, for vi havde jo bare aftalt at vi skulle ind til Odense og have lidt mad, på vores pt. favorit restaurant, nemlig Snik Snak, hvor vi ofte har spist brunch.

Det var jo rigtig flot vejr og derfor var der også mange mennesker i midtbyen. Da vi havde spist, gik vi ned til Simon på Café Siesta og fik lidt sommervin og senere kaffe og te, mens vi hyggede med sommerdans. Et arrangement der er nogle gange om uden her i sommermånederne. I går var der linedance.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Karin Abildhauge 9. august 2015 at 08:09

    Skøn sommeraften. Det er da en date med manden, i er da ude og nyde en af de få aftner i 2015, hvor det har været muligt at sidde og hygge med aftenskaffe/te uden store tæpper etc.

    • Reply Catarina 10. august 2015 at 17:27

      Hi hi, det var en rigtig dejlig aften og bare det at vejret var dejligt og vi alle sad der ude i det fri (man kan nemlig ikke sidde inde) var dejligt 😀

    Skriv en kommentar