Aftensmaden i dag, var en af de nemme, men dermed ikke uden masser af smag og »crunch«.
• Grillet lammefillet
• Spidskålssalat m/bladselleri og grønne vindruer, blandet med en grov senneps/olie/eddike dressing
• Rå grønt marineret i lind pesto
Det tog ikke mere en 30 minutter at lave aftensmad, men mums hvor det smagte. Rigtig sommermad.
4 kommentar
Karin Abildhauge
9. august 2015 at 08:23Selv om det er søndag morgen/formiddag løber tænderne i vand. Tak for tips til en af mine menuer i den kommende uge.
Catarina
10. august 2015 at 17:27Det er så lækkert og vildt let at lave og så er det jo også sundt 😀
Celena
9. august 2015 at 17:46I am coming over for the left-overs 😉
Catarina
10. august 2015 at 17:28You’r more than welcome Celena 😀