Brødbagning på grill

I dag skulle jeg altså prrøve at bruge den pizzasten som fulgte med vores nye grill. Pia, min københavner veninde, kikker forbi inden længe, fra hendes tur til Aalborg og hjemad, og da pizza er ikke helt sagen, og jeg desuden har lavet et par fade med pølser, skinke og ost klar, var det oplagt at lave et madbrød.

DSCF5227

DSCF5233

Da jeg kom fra arbejde smed en dej sammen, som fik lov til at hæve en times tid under film. Derefter splattede jeg den ud på pizzastenen og krydrede den med krydderurter fra haven salt og olivenolie. Stenen og brødet røg ud på grillen, hvorefter jeg tændte op på middel varme. Efter en halv times tid, var brødet færdigt.

DSCF5237

Nu venter jeg faktisk kun på at Pia kommer for nøjj, hvor det dufter godt det brød.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
6 thoughts on “Brødbagning på grill”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.