Menu
Dagligdagen

Vinderen blev……tadaaa

Det første jeg gjorde her til morgen var, at skrive alle navnene på jer 5 som skrev, at en kommetar til indlægget om den lille giveaway til Bilka gevinsterne, ned på et stykke papir, folde med sammen og smed dem i en skål. Derefter lavede jeg en god kop friskmalet Illy kaffe til Søren og bad ham om, at trække en vinder.

DSCF5299DSCF5302

Og vinder blev…. forestil dig nu en fin trommehvirvel…………

DSCF5305

Karin som har bloggen Abildjyden.

Stort tillykke til Karin 😊
For at du kan få gevinsten Karin, må jeg lige bede dig om, at sende mig en besked med dit mobilnummer (gevinsten skal sendes via sms), ved at bruge beskedformularen som du finder øverst under »Kontakt«.

Tak til jer andre for at I have lyst til at lege med.

4 kommentar

 • Karin
  20. august 2015 at 06:58

  Wauh – Jubiii – Tusind tak.

  Jeg var jo i Bilka i går, og kan fint finde mit snit til en tur derud senere i dag. Jeg bor jo ikke så langt derfra – jeg handler jo altid pr. cykel.

  Endnu engang Jubii og mange tak – sender dig mit tlf. i privat besked.

  Reply
  • Catarina
   20. august 2015 at 07:37

   Det er jo dejligt at det Bilka ligger så tæt så du sagtens kan snuppe en tur mere derud 🙂
   God fornøjelse med laksen og som der va én der skrev på FB, så håber jeg ikke det er fordi laksen er dårlig at jeg også vandt køkkenruller 😀

   Reply
   • Karin
    22. august 2015 at 10:05

    Laksen er fantastisk – måtte jo gå ned til køledisken og finde den jeg helst ville have. Så jeg rodede hele bunken igennem.
    Køkkenrullen er en af dem hvor der er perforering ved halv størrelse, det er så skønt, det er dem jeg “plejer” at købe, at jeg så valgte at tage toiletpapir med, samt noget mere (mel, 5-kornsgryn etc. var blandt mine mangler), så bliver cyklen hurtigt læsset. Skal til at kontakte yngste, om hun vil med, altså så mine vare kan være i Ottos ladvogn 😉

    Reply
    • Catarina
     22. august 2015 at 11:36

     Dejligt at du kunne bruge gevinsten og ikke mindst at du havde tid til at taget ud i Bilka igen. 😀 Så er der fyldt op og du kan klare dig et stykke tid nu 😀

     Reply

Skriv en kommentar