Menu
Familieliv

Det glade pizzabud

DSCF5367DSCF5368

DSCF5370

Nu har vi jo efterhånden bagt nogle madbrød på pizzastenen der kom sammen med vores grill, men vi havde endnu til gode at prøve at lave en pizza. Men i går blev der lavet om på det. Jeg flækkede en dej sammen af hvedemel og rugmel. Efter endt hævning under madfilm, formede jeg den som en pizza og smed lidt tomapasta kogt op med hvidløg, cheddar- og mozzarellaost ost og til god parmaskinke på. Ind i grillen og op på næsten fuld knald.

Pizzaen blev fantatisk og det er bestemt ikke sidste gang vi prøver sådan én. Selvom manden næste gang godt vil have, at den næste pizza bliver lavet udelukkende, som en hvid pizza, da den i går var lidt til for meget til den sunde ende og vi ikke kunne spise en hel.

2 kommentar

 • Karin
  23. august 2015 at 21:34

  Så lækkert. Kunne godt lige guffe en slice,
  Det ender med i benytter grillen året rundt til næsten alt, nå ja, til alt varmt – Har hørt og læst julemenuen smager fantastisk fra grill. 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. august 2015 at 20:03

   Den var lækker, men må også give Søren ret i, at en almindelig en af slagsen skal være den næste der bliver lavet 😉
   Jeg tor ikke vi bliver nogle som griller hele året, så bliver det for almindelig og ikke noget man ser frem til frem til, når foråret melder sin ankomst. 😀

   Reply

Skriv en kommentar