Menu
Familieliv

Total motorriseret og med cykelholder

I onsdags ringe Lone Michaels Caravan Center og fortalte at vores campingvogn nu havde fået ordnet de småting vi havde bestilt og den nu var klar til afhentning. Vi havde dog ikke tid til at tage derover før end i dag.

DSCF5374
~Den nye fjernbetjeneing ligneer meget den vi havde til moveren alene. Der er lige kommet en enkelt knap ekstra, nemlig den i toppen som bestemmer, om det er moveren eller støttebenene der er i brug og så er knappernes symboler også opdateret, så man kan juster hvert støteben for sig selv, hvis maskineriet ikke gør det, hvilket de automatisk burde gøre.

DSCF5373
~På hver af støttebene er der monteret en lille motor som så er forbundet med styrerboksen som snakker sammen med fjernbetjeningen. Vi prøvede den hos vores forhandler og for pokker hvor det bare spiller max. Jeg glæder mig vildt meget til at få dem afprøvet i den virkelige campingverden.

Cykelholder
~Efter vi i sidste weekend afleverede campingvognen, kom vi i tanke om at vi også lige skulle have monteret en cykelholder på træktøjet. Vi skrev til Lone og det var selvfølgelig ikke noget problem. Så næste gang vi skal på tur med vognen, så kommer der også et par cykler med. Det er en af de ting jeg altid gerne har ville have med, men med 5 personer, har det været lige voldsomt nok. Nu kan vi have to cykler med og selve stativet er forberedt til træ cykler, så hvis jeg engang også vil have racere med så er der også plads til den.

2 kommentar

 • Karin
  23. august 2015 at 21:46

  Skønt det hele er klar til til jeres næste tur, ud i det blå og med hus på ryggen.
  God ide mht. cyklerne, ikke kun til udflugter udenfor campingpladserne, men også til at benytte på selve campingpladsen. Husker både mine forældre og jeg havde cyklerne med, så vi kunne vælge en plads tæt på vandet, men lidt langt fra bad, toilet eller kiosken hvor vi hentede morgenbrød. Samtidig kan du tage dig en længere tur på raceren, en dag hvor benene ikke har lyst til løbeturen, eller bare fordi du gerne vil begge dele 🙂
  Ønsker dig / jer god arbejdslyst den kommende uge.

  Reply
  • Catarina
   24. august 2015 at 20:05

   Vi er aldrig på særligt store pladser og derfor er vi heller aldrig langt fra badefaciliteterne, så det er ikke der vi kommer til at bruge med. Men at kunne tage ind til den nærmeste by og spise og begge kunne få et glas vin eller en øl, uden at skulle tænke på at én af os skal køre hjem, bliver virkelig dejligt. 😀
   Vi glæder os i den grad til den næste tur, som heldigvis ikke er særligt langt ude i fremtiden.
   Også en god uge til dig og dine.

   Reply

Skriv en kommentar