Menu
Familieliv

Efterårsferien

P1000691

Tilbage i februar var vi jo på Ferie for alle messen i Herning og ved den lejlighed bestilte vi vores efterårsferie, som skulle gå til Sharm El Sheikh, hvor vi jo var i både 2010 og 2011. Vi betale de 1500,- pr. næse som man skal betale i depositum og glædede os så ellers til vi skulle afsted her i efterårsferien. Men det var før vi købte campingvognen og havde været på afsted på sommerferie i vognen, Da vi kom hjem snakkede vi om at vi faktisk heller ville tage på efterårsferie med campingvognen end tage til Sharm El Sheikh. Efter nogle uger herhjemme, havde det ønske ikke ændret sig, så vi skrev til Atlantisrejer og afbestilte vores rejse, i den overbevisning, at vi selvfølgelig ville midste vores 2×1500,-. Men nej, til vores store overraskelse, bad de om vores kontonummer, så de kunne overføre det mest af depositummet. I alt fik vi 2×1000 kr tilbage. Fedt!

Camping

Efterårsferien 2015, bliver altså i campingvogn og vi er allerede begyndt at kikke på hvor vi evt. skal hen. Det er næste lige så lækkert at kikke efter steder til den uges ferie, som der er at kikke på muligheder til sommerferien.

Jeg tror godt jeg kan sige at vi allerede glæder os og hvis det ikke lige bliver indian summer i Danmark i oktober, så bliver det et sted syd for den dansk/tyske grænse at vogntoget skal luftes.

6 kommentar

 • Gitte Weih Jørgensen
  27. august 2015 at 17:00

  Hej Catarina,
  Sikken en lækker campingvogn i har fået der. Håber ikke du finder min henvendelse anmasende, men kan varmt anbefale jer at lufte campingsdytten i Ligurien, en del af Italien. Vi har boet her siden februar og er kun fyldt op med gode oplevelser fra dette område. Her er ikke overrandt med turister, og slet ikke danskere. Har mødt 3 par siden februar, klimaet er lidt lunere end øvrige nord italien og så er her bare en storslået fantastisk natur og flere steder er på Unescos kultur verdensarvsliste f.eks Cinque Terre.
  Om det bliver italien eller ej så helt og lykke med ferieplanlægningen. Glæder mig til at høre om jeres tur.

  Mange hilsner
  Gitte – en rejseglad dansker på nye eventyr
  weih.dk

  Reply
  • Catarina
   28. august 2015 at 07:12

   Det lyder virkelig som et dejligt sted, men jeg tror det måske er en smule for langt at køre for en enkelt uge, men engang når er kommer mere ferie på programmet, er det bestemt ikke udelukket at vi igen rammer Italien og så skal jeg helt sikker have dig og dit hjørne af Italien i baghovedet 😀
   Nyd solen og de fortsat lyne temperature hos jer 😀

   Reply
 • Karin
  29. august 2015 at 08:33

  Der kan ske ændringer, tanker etc. Det kender jeg. Super ide at benytte campingvognen i denne uge, og det lidt sydligere end Dk.

  Super træk af Atlantisrejser, troede depositumet var tabt ved afbestilling, er her blevet klogere.

  Reply
  • Catarina
   29. august 2015 at 08:50

   Jeg ved ikke om det er fordi det var i “relativ god tid” af vi meldte fra at vi fik så meget tilbage, eller om det bare er god praksis fra Atlanntisrejser af, men fedt at de ikke æder hele depositummet, som jeg ellers synes alle gør, når der er betalt depositum 🙂

   Reply
   • Karin
    2. september 2015 at 07:28

    Måske er dine tanker omkring “relativ god tid” nok en pointe. Når der betales et depositum, står der jo gerne med småt, det ikke tilbagebetales ved afbud.
    Det bliver spændende hvor langt i vælger at kører ned i Europa, det er jo kun en uges ferie eller?

    Reply
    • Catarina
     2. september 2015 at 17:01

     Ja, jeg tror det Karin – jeg har dog ikke tjekket men sådan hænger det sikkert sammen 😀
     Vi har allerede snakket lidt om Alsace, men om det bliver vil vejret vise og ja, det er kun én uge (gad da godt at have alverdens tid) 😀

     Reply

Skriv en kommentar