Menu
DIY

DIY håndledsrem til kamera

IMG_5462

Jeg har muligvis en lille tendens til at lade mig rive med, når der kommer nye tekniske dingenoter. Det samme gør sig gældende med lækkert grej til kamera, tasker og andet grej, og det er jo ikke for ingen ting, at Søren kalder mig teknikfreak. Med årene er jeg er dog blevet lidt bedre til at sige nej, det har jeg ikke brug for, eller det er ikke bedre end det jeg allerede har.

Man kan købe rigtig mange lækre accessories til diverse kamera, og producenterne af disse accessories ved også, at lige så mange bare MÅ eje det nye der kommer frem. Jeg har faktisk tidliger købt en rem som ret hurtigt blev solgt igen, da jeg slet ikke fik brugt den og siden har jeg altid bare brugt de remme der nu er fulgt med mine kameraer.

Jeg har dog altid gerne ville have en håndledsrem, ikke at jeg har prøvet sådan en sammen med mit dSLR, men jeg forestillede mig, at det måtte være samme fornemmelse som dengang jeg kun havde et lille lommekamera og den husker jeg, som rar. Jeg er dog for nærig til at betale mellem 500 og 1000 kroner for en lækkerhed i læder, for de penge kunne jeg jo få en halv skindjakke.

Når man så er nærig, må man jo finde på et alternativet og derfor har jeg selv lavet en håndledsrem og det af noget så simpelt som en faldskærmsline. Den fungere super godt og fylder ikke meget ned i min almindelige taske. Og det bedste af det heler er, at den kun kostede en brøkdel af, hvad dem af læder koster.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Helle K.
  28. august 2015 at 15:22

  Den er genial 👍 og super smart.

  Reply
  • Catarina
   28. august 2015 at 15:23

   Tak Helle og så var den også sjov at lave 😀

   Reply
 • Pernille
  28. august 2015 at 22:40

  Faldskærmsline er også ret lækkert at knytte af 🙂

  Reply
  • Catarina
   28. august 2015 at 23:32

   Den er vildt lækker at knytte med og jeg har heldigvis købt rigeligt, så der også er til en skulderrem 😀

   Reply
 • Karin
  7. september 2015 at 19:41

  Så smart – super ide, på den måde har du den farve du helst vil have, samt længde etc.

  Når du en dag bliver træt af farverne, eller den virker lidt trist, så er det bare i gang med at knytte og det i de farver der rammer dig til den tid 🙂

  Det vil altid være din helt personlige rem.

  Reply
  • Catarina
   9. september 2015 at 16:01

   Den er bare perfekt og jeg har flere gange taget mig selv i at kikke på den og undre mig over at jeg ikke før har fået lavet sådan en. Og så var de faktisk hyggeligt at sidde med også selvom enderne var ret lange til at starte med 😀

   Reply

Skriv en kommentar