Næsten som Alfred Hitchcocks Fuglene

Her den serene tid har der virkelig været mange stankelben i luften og da vi på kontoret har rigtig mange og store vinduer, er der hver morgen fyldt med dem på alle flader. Det gør så at fuglene, specielt svalerne har en fest, inden de skal på deres 9600 km rejse til Sydafrika, hvor de tilbringer vinteren. Der er så mange svaler, at vi til tider, næsten føler at vi er med i Alfred Hitchcocks, Fuglene.

DSCF5380

DSCF5381

DSCF5384

Indimellem regner det voldsomt og så tager nogle af svalerne et hvil og får rystet den værste regn af sig, på brandtrappen lige bag ved hvor jeg sidder og det giver os mulighed for at nyde synet af de smukke fugle .

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “Næsten som Alfred Hitchcocks Fuglene”

  • Thanks Celena – they are beautiful birds and normal you only se dem fly og feed there young ones, but not her 😀

 • Uh, jeg kan ikke ha´alle de stankelben, vi har huset fuld af dem om aftenen, og så går jagten med fluesmækkeren. Hønsene har en fest i løbet af dagen når de skal fange stankelben, og som med børn, er det kun et stankelben ad gangen der kan bruges, så alle 4 høns render efter det samme selvom der er rigeligt til alle.

  • Så længe de bliver udenfor, og det gør de heldigvis her, er de ikke noget jeg tager så tungt 🙂 Derhjemme (indenfor) har vi haft et par stykker og de er også blevet klasket, men dem har vi heldigvis ikke mere og gassen er vist også ved at gå af dem, for der er ikke mange tilbage på jobbet og vi har ikke haft nogen herhjemme i ca. 14 dage 😀
   Ha ha, jeg kan lige se hønsene for mig, det må virkelig være top underholdning 😀

 • Vidunderlige billeder, her kan jeg dvale og fint fortsætte, regnen kan jeg fint glemme, da solen har skinnet så smukt her i dag, trods det jeg er lidt vedmodig pt.

  Stankelben og de dersens edderkopper med de lange ben har jeg oplevet at vågne op og de kravlede rundt i mit ansigt, så en fobi med et skævt smil kan jeg godt sige jeg har. Jeg lukker vinduet om natten af samme årsag.

  • Det var fantastisk at se på den de næsten 14 dage de var der. Nu tror jeg de er trukket sydover, for vi har ikke set mere til dem her i denne uge.
   Jeg er heller ikke vild med dem, men så længe de bliver udenfor, så er de ok 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.