2 gange Hurra på en uge

29. august 2015

Jeg er sikker på at det her er det endelige bevis på at lykken helt sikkert følger de tossede. Eller det er i i hvertfald enige om herhjemme.

IMG_5452IMG_5465

Onsdags vandt jeg retten til et ekstraspil i Bilkas fødselsdagskonkurrence og i dag har jeg vundet en omgang boller. Bolerne bliver ikke ligesom sidst, udlovet her på bloggen, for Søren havde nogle ting han skulle have i Bilka i dag og så var det jo super heldigt, at jeg nåede at spille med inden han kørte afsted.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Mette 29. august 2015 at 09:02

  HAR du nu købt en Lottokupon også? 🙂

  • Reply Catarina 29. august 2015 at 09:06

   Nej ikke endnu, men det må jeg vist heller få gjort. 😀

 • Reply Celena 29. august 2015 at 15:40

  I agree with Mette! Buy a lottokupon as well! You are on a roll 🙂

  • Reply Catarina 29. august 2015 at 17:23

   Its done and I hope that the roll contunius 😀

 • Reply Karin 7. september 2015 at 19:43

  Jeg nød madpakken med laksen, det er spist. Bollerne har Søren vel allerede fortærret 😉

  Du er bare så p…. heldig 😉

  • Reply Catarina 9. september 2015 at 16:02

   Godt du har nydt din madpakke. Det er et must at nyde den, da den er med til at gøre arbejdsdagen dejlig, eller sådan har jeg det i hvert fald (staves de tre ord egentligt sammen eller hver for sig?)
   Ja, heldet følger vist de tossede 😆

   • Reply Karin Abildhauge 9. september 2015 at 21:58

    Jeg blev pludselig i tvivl omkring stave måden.
    Jeg tjekkede og fandt dette sted (http://www.bro-blog.dk/?p=1556) tjek nr. 19.
    Har et par stykker hvor jeg konstant laver fejl, ups… har lige gemt listen.

    • Reply Catarina 11. september 2015 at 17:30

     Aii en fin lille side g tak for oplysningen som jeg nu har skrevet mig bag øret 😀

  Skriv en kommentar