Menu
Livet

Slap slap søndag

Søndag har ikke meget energi i sig, eller måske er det bare mig der ikke kan finde energien. Jeg har ikke lavet meget udover at nå til bunden af vasketøjsskufferne og lidt smånussen hist og her.

DSCF5403

Men skal jeg være helt ærlig, ja så hygger mig gevaldig og bruger også noget denne søndag til at lader op til en ny uge. En uge på kontoret krydret med et par spinningstimer, service og syn af den store bil, en fødselsdag og ikke mindst gæstebud når arbejdsugen ender. En helt igennem dejlig uge som jeg går i møde, dog med den lille tvist, at efteråret også ankommer i den nye uge, det er jeg til gengæld ikke så begejstret for. Bare tanken om efterår og det faktum, at der nu er mere eller mindre et 1/2 år til foråret banker på, er lige ved at tage pippet af mig.

6 kommentar

 • Layoni
  30. august 2015 at 19:02

  Sådanne søndage skal der også være plads til. Hvor man bare hygger og slapper af, og nusser rundt. Dem elsker jeg bare 🙂 ville også lige fortælle, at jeg flere gange har kommenteret, men har ikke kunnet sende. Flere med samme problem?

  Reply
  • Catarina
   30. august 2015 at 19:21

   Ja de søndage skal der også være plads tid når bare det ikke er hver søndag 😉
   Aii, hvor underligt at du ikke har kunne snde – jeg har ikke hørt om andre, men det kan jo nettop være fordi de ikke kunne sende. Kunne du ikke, hvis det sker igen, skrive en mail til mig via kontaktforkularen som du finder i toppen af siden her under “Kontakt” – så kan jeg tjekke om der er noget galt på serveren 🙂

   Reply
 • Layoni
  31. august 2015 at 08:49

  Det kan du tro jeg vil Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   31. august 2015 at 18:02

   Super Layoni 😀

   Reply
 • Karin
  7. september 2015 at 19:47

  Håber du nyder det smukke efterårsvejr der har været i dag, sidste uge, ja de seneste uger har virkelig budt på efterårsvejr.

  Disse dejlige dage hvor det bare er total slapper er vidunderlige, jeg holder af disse dage, og skal bare have mindst 1 af disse hver uge. Måske ikke lige med nattøj fra morgen til aften, men næsten 😉

  Reply
  • Catarina
   9. september 2015 at 16:04

   Du kan tro at jeg nyder det og specielt de her dage i denne uge, er da helt og aldeles vidunderlige. 🙂 Jeg elsker når der er tid til at lave ingen ting, eller hvor jeg bare tager mig tid til at lave ingenting. For der er intet vigtigt der løber nogle steder 🙂

   Reply

Skriv en kommentar