3-i-1 kamerarem

31. august 2015

Nogle gange blive jeg sgu overrasket over, at mine ideer rent faktisk virker/fungere i virkeligheden. I lørdags lavede jeg jo en håndledsrem af faldskærmsline, til mit kamera. Jeg har nu brugt det et par dage og er vild med den. Da jeg midt i sidste uge købte linen ville jeg, udover en håndledsrem også lave en lang én af slagsen, så der blev indkøbt ekstra line. Den lang rem til kameraet skulle så være sådan én som fungerede som en helt almindelig skulderrem. Men i går, da jeg sad og kikkede på håndledsremmen, fik jeg den idé, at jeg da kunne lave den på en helt anden måde.

Den idé jeg fik var, at jeg kunne lave en rem som var lidt længere end håndledsremmen og så koble de to remme sammen når jeg fik brig for en skulderrem, på den måde skulle jeg ikke afmontere håndledsremmen for at benytte skulderremmen. Desuden ville jeg flette endnu en lille nøglering ind ca. midvejs oppe på linen, på den måde, ville jeg kunne gøre remmen til en kortere skulderrem, hvis jeg på et tidspunkt, skulle få brug for det. Da jeg kom fra kontoret i dag, gik jeg i gang med projektet.

IMG_5470IMG_5471

IMG_5472
~Mobilbilleder i dårlige lys

Remmen er endnu lidt stiv, men af erfaring, bliver den blødere med tiden. Men bedst af alt, så er den blevet præcis som jeg havde forestillet mig, og det fede er, at jeg kun skal på- og afmontere på den ene side af kameraet, derved tager det ikke mange sekunder, at lave remmen om til en lang eller kort rem. Der er endnu lidt line til overs og der kan vel blive to små nøgleringe af en længde på ca. 15 cm. I alt har jeg brugt materialer for ca. 130 incl. forsendelse.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Helle K. 31. august 2015 at 20:23

  Nu prøver jeg igen 😊 må jeg gemme en kopi af dine billeder til inspiration? Selvfølgelig kun til at bruge privat. Tak.

  • Reply Catarina 31. august 2015 at 20:26

   Den gik igennem 🙂
   Ja, selvfølgelig må du gemme billederne og hvis du (Lasse) skal have nogle mål, så siger du bare til 😀

 • Reply Helle K. 31. august 2015 at 20:30

  Tak ❤️ Det er sødt af dig, den slags er ikke lige min spidskompetence …

  • Reply Catarina 31. august 2015 at 20:45

   Hi hi, det troede jeg heller ikke var min, men det er virkelig let og jeg er rigtig glad for den 😀

 • Reply Pernille 2. september 2015 at 21:21

  Hvor er du genial 🙂

  • Reply Catarina 3. september 2015 at 07:34

   Hi hi, tak 😀

 • Reply Karin 7. september 2015 at 19:52

  Så fantastisk. Du er et geni 🙂

  • Reply Catarina 9. september 2015 at 16:05

   Måske ikke et geni, men nogle gange får jeg vist bare nogle gode ideer 😉

  Skriv en kommentar