Menu
Familieliv

Første efterårsdag

Jeg skal da ellers lige love for at det på et par dage er blevet efterår, men regn, blæst og gråvejr. Det er lige før jeg har lyst til at kaste mig ud i nogle af vores simreretter og lukke ned for terrassen. men et eller andet sted lever håber stadig. Håbet om at der stadig ligger endnu et par dage med dejlige temperature og sol og venter forude. For det kan da ikke allerede være helt slut vel?

ChaiLatte

Da jeg kom hjem fra spinning, blev vi enige om at der skulletændes op i brændeovnen, mest for hyggens skyld men også for ligesom at glemme regnen og det grå som hersker udenfor. Lige nu sidder vi og snakker om den kommende efterårsferie, hvor vi håber, at efteråret et stykke nede i Europa, er lidt længere om at indfinde sig.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

 • Gitte
  1. september 2015 at 20:17

  MUMS…….. Den der latte ser godt nok tillokkende ud. Puster nogle varme vinde hjem til dig og dine kære……

  Reply
  • Catarina
   2. september 2015 at 16:56

   Den er super lækker og så absolute min favorit te 🙂
   Tak for de gode vinde, jeg er sikker på de når herop i morgen eller i næste uge , men nok i morgen 😉

   Reply
 • Layoni
  2. september 2015 at 07:28

  Håbet lever så sandelig også her i det sønderjyske da, for jeg nægter at lukke terrassen ned endnu, for der må da komme nogen gode sensommerdage her i september 🙂 altså Catarina, jo mere du viser dine latte her på siden, jo mere tænker jeg over at investere i sådan en maskine, men synes alligevel jeg er for nærig, for helt billige er de jo ikke, men jeg fortryder måske? Lækre ser de jo ud, og jeg kan ligefrem smage kaffen, bare jeg ser dine 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. september 2015 at 17:00

   Jeg satser på at vi får mere, for nej, det kan bare ikke være slut. 😀
   Det er faktisk ikke maskinen der laver den. Det er et te-æg og mælken luner jeg i mikroovnen og så bruger jeg min lille Bodum-pisker til at skumme mælken med. Super enkelt og let og ydermere vildt let at rengøre. 😀 Og den kan selvfølgelig også bruges til mælk der skal i kaffe. Jeg tror du bare skal lave en stærk kaffe og så smide mælken oveni, så har du en latte 😀

   Reply
 • Layoni
  2. september 2015 at 18:35

  Jamen så må jeg have anskaffet mig en Bodum-pisker i første omgang, og se om det bliver ligeså godt som fra en maskine 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. september 2015 at 18:43

   Jeg har faktisk hørt fra mine ene svigerdatter at den helt billige fra IKEA har vundet en eller anden test for bedste pisker, men den har jeg endnu ikke prøvet. Den skulle vist ikke koste mer en 10-20 kr. 😀

   Reply
 • Pernille
  2. september 2015 at 21:18

  Jeg har det lige som dig. Der må da komme noget mere sol og varme og skønne temperaturer…
  Altså går jeg på arbejde med bare tæer i sandalerne og fryser under tæpperne om aftenen 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. september 2015 at 07:34

   JEg ahr lige hørt at allerede i næste uge kommer der mere sol og meget mindre varmt og det lugter da i den grad af lidt sommer 😀

   Reply
 • Karin
  7. september 2015 at 19:55

  Sjovt du nævner det med simremad – Onsdag var der tilbud på nøgleben i Kvickly, og ikke nok med det så var der også tilbud på økologisk grønkål. Det fik jeg fra hånden trods jeg var lidt trist.

  Reply
  • Catarina
   9. september 2015 at 16:06

   Umm, sådan en omgang grønkålssuppe af den hjemmelavede slags, er bare så lækkert. Det kan hurtigt blive tiden til den slags mad, men jeg venter lige lidt endnu 😀

   Reply

Skriv en kommentar