En fin bil i bagspejlet

9. september 2015

IMG_5476

Her den anden dag da jeg kørte ind mod Odense, holdt jeg ved en af de mange lyskryds og så så der var ved at komme en smuk gammel bil op bag mig. Det er ikke så tit jeg ser dem, men når jeg gør, så kikker jeg altså en ekstra gang.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Christina 9. september 2015 at 17:34

  Jeg drejer gerne hovedet af led, når jeg ser sådan en gammel bil – de er så pæne, sådan nogle gamle biler.

  • Reply Catarina 9. september 2015 at 18:37

   Det er fantastiske og så nok også det faktum at der efterhånden ikke er så mange tilbage på vejen 😀

 • Reply Karin Abildhauge 9. september 2015 at 18:42

  Ikke kun smuk – den er endda med de “gamle” plader.
  Jeg har det som du, stopper endda op når de kommer forbi, holder der en, kan jeg finde på at gå hen og kigge 😉

  • Reply Catarina 9. september 2015 at 19:08

   Det er den nemlig Karin og herren der sad i, kunne som også være den ejer som har haft den fra ny af 😀

 • Reply Pernille 10. september 2015 at 21:35

  Oh, ja, de er fine de gamle automobiler.
  De nye derimod.. de ligner hinanden alle sammen. Det er godt jeg ikke har bil, jeg ville aldrig kunne finde den – jeg har i hvert fald tit svært ved at finde ud af hvem jeg skal med, hvis nogen kører mig eller henter 😀

  • Reply Catarina 11. september 2015 at 17:32

   Aii ikke helt og hvis du havde din egen bil, var du aldrig i tvivl, det er der i hvert fald ingen jeg kender med bil der er 😀

  Skriv gerne en kommentar