Menu
Livet

Næsten helt alene

IMG_5482

I dag er det kun Bossen og jeg der er på kontoret, eller i hvertfald indtil først på eftermiddagen og da han ikke sidder i samme kontor som ejg, så er her faktisk ret stille. Telefonerne har også valgt, at være stille i dag, så jeg får en del fra hånden. Dejligt.

6 kommentar

 • Karin Abildhauge
  9. september 2015 at 11:35

  Hvor er det skønt. Sådan en rolig dag er fantastisk.

  Reply
  • Catarina
   9. september 2015 at 16:33

   Det varede kun til lidt efter jeg havde udgivet indlægget, så skal jeg da ellers lige love for at der kom telefonstorm med underlige spørgsmål og “hvor er mine varer”, men heldigvis varede det kun et ar timer, så jeg nåede i mål med alle de små hængepartier 😀

   Reply
 • Gitte
  9. september 2015 at 19:23

  Åh det lyder dejligt, så kan man næsten komme helt ned i gear selv om man er på arbejdet. Det lyder til du har haft en rigtig dejlig dag.

  Reply
  • Catarina
   11. september 2015 at 16:13

   Det var en dejlig dag, men det de aller fleste arbejdsdage og jeg nyder at jeg ikke behøver at arbejde så mange timer. 😀 Men nok til at jeg også kommer ud blandt andre mennesker og for lidt stimulans til hjernen 😀

   Reply
 • Mette
  10. september 2015 at 18:57

  Sådan en stille dag havde jeg i dag – vi var ramt af sygdom og fravær i afdelingen og i lange perioder sad jeg helt alene.

  Reply
  • Catarina
   11. september 2015 at 17:31

   Indimellem er det altså bare dejligt at have sådanne dage. Jeg nåede i hvert fald rimelig langt ned i bunken med sådan ting der ofte bare få lov at ligge til sådanne dage 😀

   Reply

Skriv en kommentar