Næsten helt alene

9. september 2015

IMG_5482

I dag er det kun Bossen og jeg der er på kontoret, eller i hvertfald indtil først på eftermiddagen og da han ikke sidder i samme kontor som ejg, så er her faktisk ret stille. Telefonerne har også valgt, at være stille i dag, så jeg får en del fra hånden. Dejligt.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 9. september 2015 at 11:35

  Hvor er det skønt. Sådan en rolig dag er fantastisk.

  • Reply Catarina 9. september 2015 at 16:33

   Det varede kun til lidt efter jeg havde udgivet indlægget, så skal jeg da ellers lige love for at der kom telefonstorm med underlige spørgsmål og “hvor er mine varer”, men heldigvis varede det kun et ar timer, så jeg nåede i mål med alle de små hængepartier 😀

 • Reply Gitte 9. september 2015 at 19:23

  Åh det lyder dejligt, så kan man næsten komme helt ned i gear selv om man er på arbejdet. Det lyder til du har haft en rigtig dejlig dag.

  • Reply Catarina 11. september 2015 at 16:13

   Det var en dejlig dag, men det de aller fleste arbejdsdage og jeg nyder at jeg ikke behøver at arbejde så mange timer. 😀 Men nok til at jeg også kommer ud blandt andre mennesker og for lidt stimulans til hjernen 😀

 • Reply Mette 10. september 2015 at 18:57

  Sådan en stille dag havde jeg i dag – vi var ramt af sygdom og fravær i afdelingen og i lange perioder sad jeg helt alene.

  • Reply Catarina 11. september 2015 at 17:31

   Indimellem er det altså bare dejligt at have sådanne dage. Jeg nåede i hvert fald rimelig langt ned i bunken med sådan ting der ofte bare få lov at ligge til sådanne dage 😀

  Skriv gerne en kommentar