Menu
Livet

Middag som i Thailand

I går havde de to gamle veninder sat mig stævne inde i byen, da jeg skulle have fødselsdagsgaven fra dem. Inden jeg nåede så lang, ringede Sølvreven og spurgte om jeg ikke kunne kører forbi hende og tage hende med, da det regnede og hun ikke havde en bil hjemme. Selvfølgelig kunne jeg det og vi ankom til stedet hvor jeg var sat i stævne. Et par minutter efter, kom Lille A cyklende og vi begav os ned ad gågaden. Jeg vidste endnu ikke hvor vi skulle hen, men fulgtes bare med de to andre.

Vi havnede på en lækker og rimelig ny Thailandsk restaurant næsten i centrum af Odense. En restaurant ingen af os tidligere har besøgt – hvorfor, er vi faktisk ret så meget i tvivl om, for maden er fabelagtig og meget autentisk.

Med mine to veninder bestilte mad og drikkevarer til os, fik jeg overrakt en gave som jeg så kunne kikke lidt mere på. Og sikke en fantastisk gave. Masser af den skønneste te og lidt lækkerier til ganen.

DSCF6179

Sikke noget skønt, autentisk og super lækkert mad de servere på Phi Mo, som forøvrigt betyder, store bror. Der er ikke plads til så mange i restauranten, så det føles næsten som at sidde på en af de små fortovsrestauranter i Thailand.

DSCF6174_1

DSCF6175_1

DSCF6176_1

DSCF6177_1

Efter den lækre mad, som der var mere end rigeligt af, havde vi alle følelsen af, at have spist middag i Thailan. Det eneste der manglede var varmen og flere mennesker på gaden.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg spiser der og jeg er sikker på at jeg sagtens kan få lokket Søren med derind.

4 kommentar

 • Celena
  23. september 2015 at 10:34

  All I can say is MUMS!!!! I love Thai food but, unfortunately, my children’s taste must be further developed 😉 I will start working on it!!! Have a great week xox

  Reply
  • Catarina
   23. september 2015 at 19:00

   It was rely awesome Celena 🙂
   Its newer to late to start getting the children used to spice food – but good luck 😉 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  23. september 2015 at 10:39

  Vidunderlig kurv. Det er altid dejligt at modtage sådan en, og det er en med nye påhit, noget der ikke er prøvet før måske, noget der genkendes. Alt godt og spændende.
  Dejligt der dupper små dejlige spisesteder op, så der bliver flere på listen, så det ikke kun er SnikSnak eller hvad den nu hedder 🙂
  3 retters menu mums, så lækkert.

  Reply
  • Catarina
   23. september 2015 at 19:02

   Den er så skøn og jeg har allrede smagt de tre af teerne og de er faldet i min smag, så det kan godt være jeg bliver nød til at forhører mgi om, hvor de er købt. 😀
   Ja, maden den er så lækker og den restaurant bliver helt sikker en rigtig fin sublemenpt til Snik Snak 😀

   Reply

Skriv en kommentar