Menu
Dagligdagen

Tågen tog over

DSCF6338

DSCF6340

Hold nu på hvor havde morgentågen pakket sig tæt da jeg skulle afsted til kontoret. Det var ikke mange meter man kunne se fremad og selvom skiltet på den lille landevej viser at man må kører 60 km/t så kørte jeg i underkanten af 50 km/t, da jeg ikke synes andet var forsvarligt, for nettop på den rute, møder små cykelister på vej til skole.

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  29. september 2015 at 15:51

  Uha, det er ikke sjovt at være billist når tågen ligger så tungt.
  Det er med at passe på de små cyklister eller små poder der venter på en skolebus (hvis ikke den er sparet væk).
  Håber de der kørte i samme område som du kørte hjemmefra i god tid.

  Reply
  • Catarina
   29. september 2015 at 18:16

   Det var virkelig slemt der på de små veje og ja, det er også den rute skolebussen, som heldigvis ikke er sparet vær, kører. Men jeg kender hvert et sving og også dem jeg møder på vejen, så jeg var ekstra opmærksom. 🙂
   Ha´ en dejlig aften Karin 🙂

   Reply
 • Pernille
  4. oktober 2015 at 19:47

  Jeg kan godt lide tåge. Den mystik og anderledeshed der ligger over kendte omgivelser er helt speciel og eventyrlig.
  Men at køre i tåge er ikke min yndlingsdiciplin 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. oktober 2015 at 07:34

   Det er ok med tåge, når bare man ved at det bliver sol 😀 Nej, jeg bryder mig heller ikke om at kører når det er for tåget 😀

   Reply

Skriv en kommentar