Menu
Livet

Pakket dag

I går var det jo onsdag og dermed også dagen hvor jeg går til fransk. Jeg nåede lige hjem fra kontoret, hvor jeg smed taske fra mig og derefter greb mappen med franskmaterialet, for at smutte ud af døren igen. Efter et par rigtig gode timer med fransk havde jeg en aftale med min »kloge veninde« på Café biografen, til lidt mad og snak. De sidste mange gange jeg har været på Café biografen og fået lidt mad, har jeg faktisk været ret så skuffet. Det er som om at det bare blev ringere og ringere, så jeg vidt i vildrede om det nu også var det rigtige sted at få lidt mad, men jeg tænkte også, at der jo ligger så mange andre restauranter inde for meget kort afstand, og at vi derfor altid kunne gå over på en af dem.

Så snart jeg åbneede menukortet, kunne jeg se at det var nyt og udbrød, jamme, har de ikke fået nyt menukort? hvortil »kloge veninde« svarede ja.

Der var flere af retterne der fristede, men til sidste valgte vi bege en pastaret, som virkelig lød lækker.

DSCF6342~Steak af oksemørbrad stegt med bøffelmozzarella serveres på bund af frisk tagliolini gialle med sauterede tomater, hvidløg og frisk basilikum.

Da talerknerne kom på bordet, duftede det vildt godt, men da vi begge var ret så sultne, var vi lidt i tvivl om, om der nu var nok, for portionerne er blevet en smule mindre end tidligere, men altså… heller det mindre portioner og så det smager godt, end det andet bras de tidligere serverede. Og jeg skal da lige love for at det smagte. Mums

Vi snuppede et par små pandekager til dessert. Selvfølgelig ikke fordi vi ville, men vi trængte. 😉

Da klokken var blevet »lidt sendt« og mørket og den kølige luft for længst havde overtaget den smukke blå himmel og den lune sol, sagde vi »adjö« og begav os hjemad.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Helle K.
  1. oktober 2015 at 13:16

  Hvor heldigt, at det hele er fornyet – og jeg må sige, at det ser lækkert ud 🙂

  Reply
  • Catarina
   1. oktober 2015 at 16:18

   Det var virkelig dejligt at opdage og specielt at det er blevet SÅ meget bedre. 🙂 Jeg kunne faktisk selv godt sætte tænderne i sådan en portion lige nu 😉

   Reply
 • Karin Abildhauge
  3. oktober 2015 at 06:31

  Hvor var det godt du/I gav Cafe Biografen en chance til, og lysten til pandekagerne ikke var et andet sted 🙂

  En skøn onsdag <3

  Reply
  • Catarina
   4. oktober 2015 at 05:44

   Ja det var det Karin. 🙂 Og så synes jeg det er utoligt at de egentlig ikke har gjort noget ved det noget før. Men bedre sent end aldrig 😀

   Reply

Skriv en kommentar