Menu
Livet

Tjek på listerne

NotesJeg er begyndt at tjekke mine ferielister igennem, dem har jeg liggende i »Noter« på min telefon, så de er lige til at gå til. Jeg er nemlig ved at finde at det frem, som vi skal have med på vores lille efterårsferie.

Campingvognen skal pakkes med private ting, for alt andet, er mere eller mindre i vognen hele tiden, men der er dog nogle ting som vi ikke lader blive deri nå vi ikke bruger den og det er de lister jeg er begyndt at kikke på.

 
 
     

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  3. oktober 2015 at 06:53

  Det er vidunderligt at være på forkant, det kan jo hurtigt blive fredag den 9/10-2015 og efterårsferie.

  Det at benytte noter er lidt nyt for mig, men den gammeldags indkøbsliste bliver ofte “glemt” alt for ofte desværre. Det samme sker med det jeg skulle når jeg er af sted. Derfor var min psyk der med en ide, er derfor blevet opfordret til at notere manglerne ind i noter, jeg har jo mobilen overalt. Har dog et ønske, bare den kunne popup – Derfor må jeg bruge påmindelser sammen med noter 😉

  Reply
  • Catarina
   4. oktober 2015 at 05:46

   Hi hi, vi har så ferie en uge før, for vi har jo ikke skolesøgende børn vi skal tage hensyn til.
   Du kan sagtens skrive noter inde i Påmindelser og så bruge den som notetager, for der kommer der en popup når det er tid til enten det ene elller det andet. 😀

   Reply

Skriv en kommentar