Menu
Livet

Efterårsferien står for døren

Så jeg vist lige ved at være klar, til en hel uges ferie. Bunkerne op skrivebordet er reduceret og der ligger ikke noget tilbage der haster. Vi besluttede jo for et par måneder siden, at vi ikke ville tage til Egypten, men i stedet tage campingvognen og kører sydover. Den står pakket og klar derhjemme og jeg har lige fået en besked om, at vores hus-sittere er ankommet, så jeg tror jeg vil stemple ud og kører hjemad, for jeg vil godt lige nå at hilse på dem, inden jeg sætter mig godt tilrette ved siden af Søren i bilen og nyder den første tur ned som passager, inden jeg selv overtager rettet. Uha det bliver godt og ikke mindst, er ferien også tiltrængt.

Ses et sted derude. 😀

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  3. oktober 2015 at 06:58

  Uha, er det allerede nu, troede det var uge 42 – den uge alle skolesøgende har ferie. Der må være sket noget med min ellers så skarpe hukommelse. (Min sidste kommentar beskriver det lidt hihi)

  Ønsker jeg god tur ned over. Hvor mon i lander.

  Reply
  • Catarina
   4. oktober 2015 at 05:49

   Jeps, det er nu, en uge før alle andre, da jeg arbejder sammen med mennesker der har skolesøgende børn, lader jeg dem tage uge 42. Og så er rejser jo også billigere udenfor skoleferierne og vi skulle jo egentlig have været til Egypten 😀
   Vi er landet i Alsace 😀

   Reply

Skriv en kommentar