I dag vågnede jeg ekstra tideligt. Jeg var faktisk oppe før Søren, hvilket normalt aldrig sker. Jeg fik kikket lidt billeder, læste lidt blogs og i det heel taget hygget. Efter Søren var stået op, var det tid til lidt affe og te og ejg besluttede mig for, at de æg vi havde i køleskabet samt de sidste rester af den gode tørrede skinke, skulle udgøre det for noget af morgenmaden. Da vi ikke har alverdens plads og kun én lille pande, kom jeg skinken som jeg først havde revet i mindre stykker, på panden først. Da den var blevet stegt lidt, smed jeg de sammenpiskede æg på. Det smagte fantastisk og lagde en god bund for det næste stykke tid.
Om lidt vil vi se lidt nærmere på Colmar, hvor vi, indtil nu, kun har handlet lidt.
- Mange tak fordi du læste med -

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–> Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.
0
2 kommentarer
En god solid morgenmad giver en dejlig lang dag med energi til udfordringer i Colmar.
Hvor lækkert, og god ide nu køkkenet er i miniature 😉
Det er altid godt at få en god morgenmad inden dagens udflugter, så går man ligesom lidt længere på literen 😉