Menu
2015 Efterårstur til Alsace

Morgen hygge

I dag vågnede jeg ekstra tideligt. Jeg var faktisk oppe før Søren, hvilket normalt aldrig sker. Jeg fik kikket lidt billeder, læste lidt blogs og i det heel taget hygget. Efter Søren var stået op, var det tid til lidt affe og te og ejg besluttede mig for, at de æg vi havde i køleskabet samt de sidste rester af den gode tørrede skinke, skulle udgøre det for noget af morgenmaden. Da vi ikke har alverdens plads og kun én lille pande, kom jeg skinken som jeg først havde revet i mindre stykker, på panden først. Da den var blevet stegt lidt, smed jeg de sammenpiskede æg på. Det smagte fantastisk og lagde en god bund for det næste stykke tid.

DSCF6469

Om lidt vil vi se lidt nærmere på Colmar, hvor vi, indtil nu, kun har handlet lidt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  7. oktober 2015 at 10:39

  En god solid morgenmad giver en dejlig lang dag med energi til udfordringer i Colmar.
  Hvor lækkert, og god ide nu køkkenet er i miniature 😉

  Reply
  • Catarina
   8. oktober 2015 at 07:21

   Det er altid godt at få en god morgenmad inden dagens udflugter, så går man ligesom lidt længere på literen 😉

   Reply

Skriv en kommentar