Menu
2015 Efterårstur til Alsace / Camping i Europa

Lækker te-shop

I går tilbragte vi meget af dagen inden i Comlar, som jo er hovedby i departementet Haut-Rhin i Alsace. Noget af det der imponere mig her i Alsace er, at der findes rigtig mange butikker, der udelukkende sælger te. Ikke Kaffeforretninger der også sælger te, men decideret te-butikker. I går så vi også et par stykker og jeg valgte, at besøge den ene, for at se på deres udvalg. Ikke nok med at de have masser af te, så var det også muligt at sidde inden bagved og få te serveret.

Efteraarsferie_20151006_0129

De have også indtil flere forskellige Chai-te og jeg fik lov til at dufte til dem. Jeg valgte så at få 100 gram af den, der var mest krydret. Da vi kom hjem til vognen, var noget af det første jeg gjorde, at lave mig en Chai Latte af den nyindkøbte te. Og jeg blev ikke skuffet… nøj hvor den smagte og lige nu sidder jeg med endnu et glas og overvejer om, jeg skal derind og have noget mere med hjem.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  7. oktober 2015 at 10:47

  Uha, rene te-shop, wauw, der ville jeg gerne dufte og smage 😉
  Du må hellere få lidt med dig hjem, og helst nogle nye typer i forhold til dem derhjemme.

  Reply
  • Catarina
   8. oktober 2015 at 07:22

   Det er imponerende at de har så mange te-shops, som udelukkende sælger te og ting til te. Det findes jo ikke derhjemme, der er det kaffe-shops, men et hjørne med te. Jeg har fået købt lidt forskelligt, så jeg har til den kommende vinter 😀

   Reply
 • Pernille
  7. oktober 2015 at 22:29

  I vores hjemlige center har vi en thebutik (der også sælger kaffe). Den kan selvfølgelig ikke måle sig med den, du viser frem, men de har nogle gode theer, og Tøsebarnet er så heldig at have arbejde i lige præcis den butik. Den er lille, men meget hyggelig 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. oktober 2015 at 07:29

   I odense findes der også en kaffebutik, som igen sælger te og der har de heldigvis mange te. 😀 Jeg har dog ikke stødt på nogle deciderede tebutikker i Danmark, så jeg er lidt i den 7. himmel 😀

   Reply

Skriv en kommentar