Menu
2015 Efterårstur til Alsace / Camping i Europa

Lidt hippie-agtig

To gange har vi været at finde på denne lille charmerende café og blomsterbutiks lille fortovs sted. Grunden til at vi har været der to gange, er at den ligger lidt tilbagetrukket, og i en hyggelig krog. I dag efter end shopping, den sidste af slagsen, satte vi os igen og fik en kaffe og te.

Efteraarsferie_20151006_0134

Efteraarsferie_20151006_0133

Det er sådan lidt hippi-agtig, på den hyggelige måde og den atmosfære der er, er vi ret vilde med. Ikke så mange turister og indimellem kommer der lokale og køber blomster.

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  9. oktober 2015 at 06:47

  Der ville jeg hurtigt føle mig hjemme, der bor en lille “hippie” inde i mig, ikke en fuldblods, knapt så farverig, men en rest af de afslappende dele af det at være hippie. Hun er ved at finde frem, kigge lidt ud.
  Super hyggeligt sted.

  Reply
  • Catarina
   9. oktober 2015 at 07:38

   Det er jeg også sikker på Karin og det var det samme som vi følte. Hvis jeg havde boede på et af gadehjørner i nærheden, så havde et været min stamcafé også selvom hun “kun” serverede kaffe/te (forskelige slags af begge) og dagens kage, så ver der i den grad hyggeligt, også indenfor. 😀

   Reply
 • Celena
  9. oktober 2015 at 14:50

  Your trip looks amazing! Although I have been super-bad at commenting lately, I am getting a pick me up from your pictures 🙂 It is funny- Søren has the typical husband-who-does-not-blog-who-gets-caught-in-blog-photos expression! Andreas has it too 😉 xox God weekend til dig!

  Reply
  • Catarina
   10. oktober 2015 at 19:29

   It have been fab. and we both rely enjoyed it. 😀
   Your som right about Søren, he’s is very nations with med, but some times he also can’t care les. 😆
   A good weekend to you all in Canada 😀

   Reply

Skriv en kommentar