Menu
2015 Efterårstur til Alsace / Camping i Europa

Søren får kuldegysninger

Efteraarsferie_20151006_0137

Er der noget jeg ikke kan stå for når vi er i Frankrig, ja så er det altså marengs. Og selvfølgelig kan jeg derfor heller ikke gå forbi en bager, uden lige at kikke om de har yndlings-marengsen, nemlig den med chokolade. Sådan en lækker lille sprød og meget sød sag, er altså bare lækker. Det eneste der ikke er helt så fedt, altså for Søren, er at han ikke kan klare at at mig spise dem, og det er altså ikke fordi jeg spiser grimt eller sviner vildt meget. Nej, han kan ikke selv lide fornemmelen af at bide i sådan en marengs og når han ser mig gøre det, for han den fornemmelse og det giver ham så kuldegysninger. Han er lidt småtosset, det indrømmer jeg gerne. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  9. oktober 2015 at 06:41

  Jeg kan forestille mig det du beskriver mht. Søren. Tænker på Mette Blomsterberg, og noget med knækket, det er nok det knæk der giver kuldegysningerne.
  Du må huske at få fyldt depoterne op de sidste timer, døgn du/I er i det franske, der er ting der ikke smager så godt herhjemme, som på ferierne. Jeg ved ikke hvorfor, men sådan har jeg hørt og læst andre har det, så det er ikke kun mig 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. oktober 2015 at 07:36

   De sidste par dage, eller måske er det hele ugen 😆 har vi spist os en pukkel til i alle de lækkerier som vi elsker hernede, for der kommer jo til at gå noget tid, inden vi igen er at finde i det franske. 😀
   Jeg tror det har noget med stemning, duft og lyde at gøre, at det ikke smager helt så godt derhjemme, som når man er på ferie 😉

   Reply

Skriv en kommentar