Storken i Alsace

8. oktober 2015

Man kan ikke rejse rundt i Alsace uden at lægge mærke til storkene. Mange tage og tårne, har storkereder og der sælges storketøjdyr over alt. Storken er vigtig for de alsaciske indbyggere og er det ikke bare fordi de er smukke, men fordi de ifølge alsacisk overlevering fordi de bringer lykke.

Efteraarsferie_20151006_0107

Efteraarsferie_20151006_0123

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 8. oktober 2015 at 07:49

  Da jeg så din overskrift tænkte jeg på om du har lidt telepati eller hvad det hedder.
  Du må gerne pakke en ned til mig, jeg får brug for en til april 2016 igen, det officielt i går, jeg måtte dog ikke skrive om det før i dag. Er lige gået i gang med et indlæg 😉
  Der er lidt mere varme til storken i Alsace, de kan komme før og drage syd.

  • Reply Catarina 8. oktober 2015 at 17:36

   Aii, hvor sjovt – der må være mere mellem himmel og jord 😀
   Jeg nåede at se din kommentar inden jeg drog afsted i formiddags, så der indkøbt en lille stork. Jeg sender den til dig engang i næste uge. Du skriver bare lige din adresse til mig ikk’ ?
   Her er ikke vildt varmt, kun en 17 gader, men der er ingen vind, så vi har siddet udenfor og spist frokost, selvom solen i dag udeblev.

   • Reply Karin Abildhauge 9. oktober 2015 at 06:35

    Aii tusind tak, der er sendt privat besked.

    Der er stor forskel på 17 grader med svag vind i forhold til en stiv vestenvind (den jeg kalder vimplen vandret 🙂 )

    • Reply Catarina 9. oktober 2015 at 07:26

     Ja, der er bestemt på vindstille og en strid vestenvind. Vi har virkeligt nydt at vinden ikke har tudet os om ørene den sidste uges tid. Det er vildt som sådan en vind derhjemme kan gøre en bims. 😀

  Skriv gerne en kommentar