Chick og kitsch

9. oktober 2015

Efteraarsferie_20151006_0124

Hold nu keje hvor ville jeg gerne have en New Nork’er lofts-lejlighed eller bare et kæmpe hus. For jeg er da i den grad forelsket i de har kommoder og chikke mænd og den lille kommode helt ude til højre, kunne jeg da godt se som et par sengborde, hvis jeg ellers lige havde alverdens plads at gøre godt med, så de rigtig kunne »gøre sig til«. Se lige de føder de har… de er da bare skønne. Men nu er det altså sådan at jeg, hverken den der loft-lejlighed eller det der kæmpe hus. Der er så mange lækre butikker hernede, med alt hvad et hvert hjerte måtte begære og jeg kunne snildt købe mig fattig, hvis jeg altså havde pladsen.

Efteraarsferie_20151006_0131

I den anden ende af skalaen, findes der også butikker, som er så fyldt med ting og sager, at det er svært at finde noget som man synes om. Og jeg har det sådan lidt anstrengt med så proppede butikker, lidt ligesom loppemarkeder. Jeg kan ikke abstrahere fra »rodet« og derfor kan jeg sikkert heller ikke se skoven for bare træer. Jeg opgav i hvert fald at kikke indenfor i denne butik.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 10. oktober 2015 at 08:12

  Sjovt nok så er jeg vild med flere af tingene i vinduet (rodet) – Havde jeg pengene til møblerne jeg ønsker mig, ville et par af urene, et par af fugleburene og flere “kage” dåser finde plads hos mig.
  Jeg troede heller ikke jeg ville blive en der kunne handle i genbrugsbutikker, loppemarkeder og bagagerumsmarkeder, men det kom til mig i forbindelse med perioder med lavvande i pengepungen. Jeg er kræsen, meget kræsen, men kan spotte ting blandt rodet der kan blive noget jeg kan bruge, bare prisen er rigtig.

  • Reply Catarina 10. oktober 2015 at 19:32

   Hi hi, ja der er vi så forskellige. Jeg vil heller undvære nogle ting, en d at skulle gå på loppemarkede for at finde noget. Jeg synes det vildt fedt, når folk gør virkelige gode loppefund, men jeg dur bare ikke til det, kan ikke set de gode fund for bare “rod” 😀

 • Reply Celena 10. oktober 2015 at 14:05

  I like the messy type shops… but only when the boys are not with me 😉 Then I need a quick in, see (maybe buy) and out 😉
  God weekend!

  • Reply Catarina 10. oktober 2015 at 19:33

   Hi hi, you know what…. that docent come a surprise for me, dont know why 😀
   Have a nice evening Celena. 😀

  Skriv gerne en kommentar