Menu
Livet

Bare fordi

…jeg ikke længere kan holde det grå og diset vejr ud… kikke jeg billedetarkivet igennem fra efterårsferien. Efteråret kan være smukt. Det må da også snart komme til Fyn. Ikk’?

Efteraarsferie_20151007_0163 copy

4 kommentar

 • Celena
  18. oktober 2015 at 22:37

  How welcoming! Someone has a good sense of humour!

  Reply
  • Catarina
   19. oktober 2015 at 17:00

   I fell in love whit that welcome-to-autume-party (høstfest) sign. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  19. oktober 2015 at 07:53

  Her var det så smukt blå himmel med sol, så smukt.
  Da jeg kom hjem fra byen i lørdags måtte jeg kravle under dynen, jeg frøs, spændte i hele kroppen, har sovet sådan on and off siden, og så vågne op her mandag til en meget tung tåge, sigtbarhed cirka 3 opgange – kan ikke se de små huse på den anden side af vejen – Det må være sådan det var for jer, og mange andre i går.
  God ide at finde de billeder frem, når jeg ikke sov, fandt jeg tid fra til at blogge, strikke og læse, ellers sov jeg weekenden væk. Heldigvis nåede jeg en hyggestund med yngste 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. oktober 2015 at 17:02

   Uha, der har du været heldig. I dag har vi haft et par enkelte timer i formiddags og her i eftermiddags med lidt sol, men nu er det igen gråt og overskyet. I morges var det vist lige så slemt her, som det du oplevede hos dig.
   Håber du igen er på toppen Karin. 😀

   Reply

Skriv en kommentar