Bare fordi

18. oktober 2015

…jeg ikke længere kan holde det grå og diset vejr ud… kikke jeg billedetarkivet igennem fra efterårsferien. Efteråret kan være smukt. Det må da også snart komme til Fyn. Ikk’?

Efteraarsferie_20151007_0163 copy
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Celena 18. oktober 2015 at 22:37

  How welcoming! Someone has a good sense of humour!

  • Reply Catarina 19. oktober 2015 at 17:00

   I fell in love whit that welcome-to-autume-party (høstfest) sign. 😀

 • Reply Karin Abildhauge 19. oktober 2015 at 07:53

  Her var det så smukt blå himmel med sol, så smukt.
  Da jeg kom hjem fra byen i lørdags måtte jeg kravle under dynen, jeg frøs, spændte i hele kroppen, har sovet sådan on and off siden, og så vågne op her mandag til en meget tung tåge, sigtbarhed cirka 3 opgange – kan ikke se de små huse på den anden side af vejen – Det må være sådan det var for jer, og mange andre i går.
  God ide at finde de billeder frem, når jeg ikke sov, fandt jeg tid fra til at blogge, strikke og læse, ellers sov jeg weekenden væk. Heldigvis nåede jeg en hyggestund med yngste 🙂

  • Reply Catarina 19. oktober 2015 at 17:02

   Uha, der har du været heldig. I dag har vi haft et par enkelte timer i formiddags og her i eftermiddags med lidt sol, men nu er det igen gråt og overskyet. I morges var det vist lige så slemt her, som det du oplevede hos dig.
   Håber du igen er på toppen Karin. 😀

  Skriv en kommentar