Menu
Livet

Blandede bolcher fra en onsdag

DSCF6643 copy

Dagen startede med den havårlige tur til tandlægen kl. 8:20. Min tandlæge, som jeg har haft siden jeg afsluttede børnetandplejen som 18’årig. Men da tandlægen bor i den modssatte ende af den del af Odense der “vender” i vores retning, skulle jeg hjemmefra samme tid, som når jeg skal på job. Jeg havde som altid ingen huller og kunne derfor nøjes med et eftersyn og en lille tandrensning.

DSCF6641 copy

På vejen hjem, hvor der er vejarbejde noget af stykket herud, stod der en af de der små lystkryds, som skal regulere trafikken, som ved vejarbejdet, skal køre i samme side som de modkørende trafikanter, kom jeg til at se, hvem der egentlig sad i bilen bag mig. Og jeg må sige, at jeg lige kikkede en ekstra gang, det er altså ikke så tit man ser en nonne kører bil og nej, jeg tror ikke det var en halloween kostume, da klokken kun var lidt i 9.

DSCF6645 copy

I dag var også dagen, hvor mine nye støvlletter fra Gabor blev taget i brug. De er helt vildt bløde og jeg knuselsker dem allerede lige så meget, som mine gamle og godt brugte vinterstøvler fra Angulus.

Her efter endt arbejdsdag, var det så også tid til franskundervisningen, som i dag havde en ny elev i klassen. Den nye elev, var min kollega (bogholderen) som også synes, at hun ville havde nogle franske gloser at kunne smide om sig.

Nu er ejg endelig landet herhjemme og sidder med varm te og hygger med Søren. Onsdag er altså en helt igennem god dag.

14 kommentar

 • Helle K
  21. oktober 2015 at 19:32

  Nej, nonner ser man ikke så ofte i virkeligheden.
  Dine støvletter er super fede.
  Du har nogle smukke tænder, dem misunder jeg dig.
  Nu vil jeg lede efter pol-filteret.

  Reply
  • Catarina
   22. oktober 2015 at 17:51

   Det var en lidt anderledes dag, og nonnen var prikken over i’et 😉

   Reply
 • Mette
  22. oktober 2015 at 07:27

  Topfede støvler 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. oktober 2015 at 17:52

   Meget Mette 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  22. oktober 2015 at 08:26

  Hvor er det vidunderligt med en tandrensning, det er så vidunderligt. Kan du fortsætte med den ½ årlige tandrensning? Min er blevet årlig efter den nye overenskomst med tandlæger og det offentlige.
  Jeg har set det før, det er dog ikke så ofte, men det er sket, altså møde nonner bag rettet 🙂
  Tillykke med dine nye støvler, tænk jeg er set noget lignende, og det var dit navn der kom på banen. Skønt de er lige så dejlige at have på som dine Angulus.

  Reply
  • Catarina
   22. oktober 2015 at 17:55

   Jeg har de sidste 2 år gået hvert halve år og det bliver jeg ved med, det har ikke noget med det offentlige at gøre (hvordan kan det det) 🙂 , men noget jeg selv har bestemt, da jeg har to kindtænder hvor tandkødet har trukket sig et par mm tilbage.
   Jeg har aldrig stødt på det, men kun set det i tv, så det gjorde dagen lidt “sjovere” 😉
   De er fantastiske og bare det at man hopper lige ned i dem og føler sig hjemme, er så fedt 😀

   Reply
   • Karin Abildhauge
    23. oktober 2015 at 07:12

    Hvorfor jeg tænker på det offentlige – skyldes vi som borger bliver inddelt i røde – gule og grønne når det drejer sig om tænderne. Hvis man er grøn er der kun tilskud til 1 tandrensning og 1 kontrol om året, jeg/vi kan selvfølgelig selv betale den fulde pris. Det blev vedtaget i april 2015. Det er nok bare mig der hænger mig i det, da jeg så skal give kr. 400,- ekstra hvis jeg ønsker ½ årlig. Og for mig vil det betyde at jeg må vælge noget andet fra i den md.

    Jeg må da sige, jeg ville da også lige kigge en ekstra gang, trods det jeg har set det før, mht. nonnerne. Vi har en muslimsk kvinde her i Holstebro, der kører bil, hun går med Niqab, det klæde der kun synliggør øjnene. Vi har ikke så mange der går i Niqab, langt største delen er Hijab, det er den løsthængende type.

    Ønsker dig en god weekend, lidt forlænget (1 time) 🙂

    Reply
    • Catarina
     23. oktober 2015 at 17:37

     Nåå på den måde, det har eg slet ikke læst noget om, tak for infoen. Nu har jeg skrevet til min tandlæge for at hører hvilken kategori jeg hører under for lige at være forberedt på om regningen næste gang bliver stører eller ej. Men jeg fortsætter nu mine halvårlige også selvom den måtte stige, for jeg tør ikke andet, med de to tænder.
     Men det kan da helt sikker blive et problem for andre, ligesom det er for dig. Ved du hvilken kategori du er havnet i?

     Reply
     • Karin Abildhauge
      23. oktober 2015 at 17:51

      Ja, jeg er i gul frem til jeg får lavet en genopbygning af en kindtand, når den er lavet går jeg i grøn. dvs. den 3/11 bliver jeg grøn. Troede diabetes gav en rød, men jeg har en meget god tandhygiejne, børsteteknikken er helt i top, og perfekt tandtråds behandlingen, jeg fik så mange roser jeg blev lidt flov. 😉
      God weekend.

      Reply
      • Catarina
       23. oktober 2015 at 18:02

       Jeg får også altid ros for mine tænder og ikke mindst det faktum, at jeg ikke har haft huller siden børnetandplejen 😀 jeg håber lidt de to kindtænder som har et par mm tilbagetrukket tandkød, kan gøre jeg kommer i gul, men jeg ved det endnu ikke, men jeg tvivler lidt, for når du med diabetes ikke er i gul eller rød, så bliver jeg sikker grøn.
       Du må også have en god weekend. 😀

 • Susanne
  22. oktober 2015 at 09:50

  Altså nu er det meste af mit fodtøj fra Gabor, men lige dem der har jeg da ikke set, det er snyd 😉 For de er da lige super fede 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. oktober 2015 at 17:55

   Det er fantastiske og jeg er vild med deres blødhed 😀

   Reply
 • Celena
  22. oktober 2015 at 11:52

  You had an exciting day: the dentist AND being followed by a nun 😉
  I love your boots! What a great colour! They will make winter just a little bit more bearable 😉 xox

  Reply
  • Catarina
   22. oktober 2015 at 17:56

   She was watching over me ha ha ha 😉
   They are just fab and super comfi and I love that shininess 😀

   Reply

Skriv en kommentar