Menu
Familieliv

Chicago here we come

Chicago copy Min mand er nogle gang fuld af dejlige overraskelser. I sidste uge var jeg jo med et par veninder inde og se et noget tvivlsomt teaterstykke og det synes han var lidt synd for mig, så han har bestilt billetter til forestillingen Chicago på Magasinet i Odense i aften. Her er vad de selv skriver om forestillingen:

Jazz, dans & smægtende divaer på Magasinet

Scenen er Chicago i 1920´erne. Byen emmer af sex, mord, korruption og smægtende divaer. På dødsgangen – anklaget for mord – sidder byens natklub-darling, vaudevillesangerinden Velma Kelly, og den hidtil ukendte korsangerinde Roxie Hart. – To kvinder, der vil gå langt for at tiltrække sig mediernes bevågenhed og hermed forbedre deres muligheder for igen at stå på en scene.
Om jeg glæder mig…. i den grad. En date med manden er altid dejlig.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  23. oktober 2015 at 17:41

  Hvor er Søren fantastisk. Jeg er sikker på i begge får en hyggelig aften, har hørt den skulle være helt i top.

  Ønsker herfra en vidunderlig aften.

  Reply
  • Catarina
   23. oktober 2015 at 17:59

   Ja, han er ikke så ringe (sagt på godt jysk) og jeg er sikker på vi får en forrygende aften og nu vil jeg hoppe under bruseren go gøre mig klar 😀
   En god aften til dig Karin.

   Reply

Skriv en kommentar