Menu
Livet

Hvad man ikke har i hovedet

… må man så have i benenne, for mig var det så hjulene.

Jeg havde lige noget privat gavehejs, jeg lige skulle have lavet efter arbejde, nu jeg sad ved den store 28″ arbejdsskærm og havde gang i Illustrator. Så da jeg endelig blev færdig med det og havde printet, skyndte jeg mig ud af døren. Vel hjemme og væk fra den rasende blest, fik jeg tømt tasken og opdagede, at jeg havde glemt min telefon på kontoret. Pis.
Heldigvis har jeg ikke så langt til kontoret og derfor tog det ikke mere end 15 min. før end jeg igen var hjemme.

Lige nu sidder jeg med te og lytter til blæsten, som synes at have tiltaget. Godt husene er hule og lune.

Ha’ en dejlige mandagaften.

6 kommentar

 • Helle K.
  9. november 2015 at 17:22

  Heldigt, at du bor tæt på jobbet 🙂
  Her blæser det efterhånden også godt og kraftigt, men jeg skal ikke ud i aften, så det går nok. Vi skal først se Broen, den optog vi igår, vi skulle se håndbold – og bagefter Norskov, så aftenen er besat.
  God aften – jeg kan høre, at torsken skal vendes.

  Reply
  • Catarina
   10. november 2015 at 07:49

   Ja, det er ildt heldigt, ellers havde jeg heller ikke kørt tilbage for at hente den.
   Det lyder til at I havde en god og pakket aften med masser af hygge – håber Lasse ikke faldt i søvn 😉

   Reply
 • Layoni
  9. november 2015 at 19:35

  Ja sådan kan det jo gå, når man er lidt glemsom indimellem 😉 men jeg er startet i nyt job, og der er 12 km hver vej på scooter, så jeg kan godt sige dig, at alt bliver tjekket og gennemtjekket, inden jeg drøner derudaf, for det tager alligevel knap 25 min. , så det er ikke med at glemme hverken nøgler eller mobil 😉
  Må nok sige det ruskede noget, da jeg kørte hjemad, men bare tøjet og handskerne er i orden, så går det såmænd nok 🙂
  Hav en god hyggelig aften Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. november 2015 at 09:13

   Jeg tror også jeg havde tjekket et par ekstra gange hvis jeg havde en 12 km scotertur foran mig, for så havde jeg da i den grad ikke orket at hente det glemte. 😉
   Lige nu synes jeg at det er blevet lige lovligt meget efterår med alt den blæst og faktisk er det det jeg bryder mig aller mindst om.
   Ha’ en god tirsdag og pas på vinden derude, for i dag er lige så slem som i går, hvis ikke værre.

   Reply
 • Karin Abildhauge
  10. november 2015 at 07:13

  Det med at “glemme” oplever jeg også. Nøglen til cyklen eller mobilen. – Godt du ikke har så langt på job, og du ikke skulle på cyklen i blæsten.
  I går vågnede jeg op med en meget modbydelig “migræne” den kunne ikke slås ned, og den sad fast i godt 14 timer, før jeg igen var fit for fight. Har ikke haft ondt i hovedet siden jeg fik nye briller, så jeg var ikke i træning.

  Reply
  • Catarina
   10. november 2015 at 09:14

   Ja, jeg var lidt heldig at jeg ikke havde længere, men ellers havde jeg nok ikke hentet den, for så vigtig er den nu heller ikke 🙂
   Puha, det er da ikke rart amed sådan en omgang. Godt det heldigvis er på retur nu du har fået de nye briller.
   Ha’ en dejlig blæsende tirsdag Karin 🙂

   Reply

Skriv en kommentar