Menu
Dagligdagen

Når man tror

Når man tror at klokken er 6 om morgen, men viser sig at være 5, så bliver morgenen lige pludselig meget længere. Nu kunne man så godt tænke, at jeg da bare kunne vende mig om og sove videre og det ville jeg helt sikker også have gjort. Men jeg opdagede først at klokken ikke var ret mange, da skulle til at loppe på badeværelset for at tørre mit hår og der kom til at se at klokken ikke var 7, som jeg troede, men 6:03, hvilket ville sige at jeg havde været oppe og i bad da klokken var 5.

Det var ikke lige sådan jeg havde regnet med at min fredag skulle starte. For i dag er der også julefrokost med firmaet og den starter allerede kl. 14:30, men hygge i firmaet, inden vi kl. 16 skal til ølsmagning i Odense, inden vi skal ud og spise og hvad der nu kommer derefter.

Fredagen bliver vist lang, men helt sikkert hyggeligt. Og jeg er vist mere end klar. 😆

6 kommentar

 • Susanne
  28. november 2015 at 11:32

  Øv, det var lidt surt, men håber du havde en dejlig dag alligevel 🙂

  Reply
  • Catarina
   28. november 2015 at 21:12

   Lidt tæls og jeg kunne også godt mærke den manglende søvn, da aftenen blev til nat. 😉

   Reply
 • Pernille
  28. november 2015 at 20:46

  Forhåbentlig har du kunne sove noget længere i dag – for mon ikke du havde en fantastisk eftermiddag og aften i går? 🙂

  Reply
  • Catarina
   28. november 2015 at 21:14

   Ja til en vis grænse, for der var endnu et arrangement på tapetet her i formiddag – men en lille en på øjet her i eftermiddag er det blevet til 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  1. december 2015 at 22:39

  Det er surt at nå så langt, inden det bliver opdaget.
  Hvis jeg vågner og har en indre tanke, jeg må altså lige tjekke klokken, for tænk nu hvis jeg ikke har hørt (det oplever jeg af og til – altså ikke hører et ur der bimler og bamler i 20 min.) Derfor har jeg brug for at tjekke klokken, for at se tallene skal brillerne på, pling jeg er lys vågen, og kan så ikke finde roen igen, så kan jeg lige så godt stå op.
  Håber du fik en dejlig dag og holdt ud, trods du var ekstrem morgenfrisk 😉

  Reply
  • Catarina
   3. december 2015 at 11:05

   Ja, det var en kende træls, men i det mindste fik jeg en del ud af morgenen, så det var jo også godt 😀
   Jeg er normalt heller ikke god til at falde i søvn efter at have set på uret, for også jeg er nød til at have lidt lys for at se og så bliver jeg også vågen, hvis det ikke liger er omkring midnat, for der kan jeg godt sove 😀

   Reply

Skriv en kommentar