Joan og Robert

28. november 2015

Ja, hvad skal jeg sige….
Hvis man ikke ikke ved at man skal elske sig selv for at kunne ælske andre, så er det vel et udemærket foredrag. Men jeg skal ikke kunne sige det præcis, for vi gik i pausen, for det havde vi mediteret og hørt nok på Rober, som næsten ikke gav plads til Joan. Så anbefale det “show” det gør jeg bestemt ikke.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Karin Abildhauge 1. december 2015 at 22:49

  Havdelige glædet mig til at hører lidt om foredraget. Må tilstå jeg ikke aner hvem ham Robert er (hihi) – ikke engang da jeg google det.
  Jeg må tilstå jeg er lidt snerpet når Joan Ørting åbner op, kender heldigvis grundende til hvorfor, og arbejder med dem.

  • Reply Catarina 3. december 2015 at 11:06

   Jeg vidste heller ikke hvem Robert var og jeg behøver ikke så mere at vide om ham, det jeg har set nu er mere end rigeligt. 😉
   Jeg har egentlig ikke nogen mening om Joan, men hun virkede sød og havde vist også en del på hjertet, men “fik” bare ikke lov.

  Skriv en kommentar