Joan og Robert

28. november 2015

Ja, hvad skal jeg sige….
Hvis man ikke ikke ved at man skal elske sig selv for at kunne ælske andre, så er det vel et udemærket foredrag. Men jeg skal ikke kunne sige det præcis, for vi gik i pausen, for det havde vi mediteret og hørt nok på Rober, som næsten ikke gav plads til Joan. Så anbefale det “show” det gør jeg bestemt ikke.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 1. december 2015 at 22:49

  Havdelige glædet mig til at hører lidt om foredraget. Må tilstå jeg ikke aner hvem ham Robert er (hihi) – ikke engang da jeg google det.
  Jeg må tilstå jeg er lidt snerpet når Joan Ørting åbner op, kender heldigvis grundende til hvorfor, og arbejder med dem.

  • Reply Catarina 3. december 2015 at 11:06

   Jeg vidste heller ikke hvem Robert var og jeg behøver ikke så mere at vide om ham, det jeg har set nu er mere end rigeligt. 😉
   Jeg har egentlig ikke nogen mening om Joan, men hun virkede sød og havde vist også en del på hjertet, men “fik” bare ikke lov.

  Skriv gerne en kommentar