Menu
Familieliv

Lørdagshygge

I dag vågnede jeg lidt i 5, ikke noget jeg synes er det bedste, når jeg i aften har en date med manden. Jeg valgte, at blive ligge i senge og lytte til blæsten som hylenede rundt om hushjørnerne, efter et par timer, stod op. Jeg elsker, at have god tid sådan en lørdag og da der ikke er mange planer, for den føste halvdel af lørdagen, kunne jeg tage den helt med ro.

Vores køleskab har ikke været helt stabilt den sidste uges tid, indimellem var der ret varmt i toppen og isnende koldt i bunden, det kunne ikke gå, så et nyt er nu blevet sat ind af manden her i formiddag. Jeg er egentlig ikke så vild med at få nyt køleskab, ikke fordi det ikke er lækkert, det er det, men indretningen er ikke helt magen til det gamle, og dermed har jeg været nødsaget til at finde nye pladser til noge af tingene. Det skal jeg altså lige vende mig til.

DSCF6791 copy

I aften har jeg en lille date med manden og det bliver dejligt. Det er ved at været noget tid siden vi har været ude og lufte os.

6 kommentar

 • A+K/Venterpaavin
  5. december 2015 at 23:26

  Åh, en lille date her i susevejret lyder ikke dumt – god aften!

  – Anne

  Reply
  • Catarina
   6. december 2015 at 11:52

   Det var den helt rigtige aften at have en date på 😀

   Reply
 • Celena
  5. december 2015 at 23:49

  Enjoy your evening! Happy Saturday!

  Reply
  • Catarina
   6. december 2015 at 09:40

   Thanks a lot Celena 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  6. december 2015 at 08:38

  Du og Søren nyder jo jeres kæreste ture, så i går var nok ingen undtagelse.

  Et køleskab skal fungere optimal, så det er godt i har fået nyt. Der sker altid ændringer i indretningen, selvom det er samme størrelse og mærke. Håber du hitter ud af hvor dine ting er – allerede her til morgen måske 🙂

  Glædelig 2. søndag i advent.

  Reply
  • Catarina
   6. december 2015 at 09:42

   Jeg er allerede ved at lære det at kende, så heldigvis tog det ikke så lang tid, men sjovt at man kan have det sådan med et køleskab – tænk hvis det var noget vigtigere 😆

   Vi havde en dejlig aften i går.
   Du ønskes også en glædelig 2. søndag i advent 😀

   Reply

Skriv en kommentar