Menu
Familieliv

Fransk aftern – Nouveau Beaujolais

I aftes var manden og jeg på date. Daten var på Musikhuset Dexter, hvor de holdt »Beaujolais nouveau aften«. Jeg var der for første gang sidste år sammen med »kloge veninde«. Det er sådan et arrangement, hvor man bare hygger, snakkes, spiser og senere kommer der et lille band, som synger og spiller franske sange. Gennemsnits alderen på sådan en aften er faktisk 50+, så der en dejlig afslappet atmosfære.

~Fransk buffet med 3 forskellige franske tærter, 2 forskellige pâtér, flere forskellige pølser, 5 forskellige oste og selvfølgelig salat og baguette. Senere kom der en chokoladekage med kirsebær og creme

~Fransk buffet med 3 forskellige franske tærter, 2 forskellige patter, pølser, 5 forskellige oste og selvfølgelig salat og baguette. Senere kom der en chokoladekage med kirsebær og creme.

~French Connection

~French Connection på scenen

Det sjove er, at det faktisk min fransklærer som står for hele arrangementet, lige fra manden til det at arrangere bandet. Og jeg må sige, at det var endnu et vellykket arrangement. Søren og jeg hyggede os i hvertfald.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  6. december 2015 at 09:51

  Hvor hyggeligt. Dejligt at dele en pasion med andre.
  Er det kun 1 gang årligt der er sådan et arrangement? Her i byen er der jo flere forskellige arrangementer, hvor det er foreninger af en eller anden art, der er i gangsætter/tovholdere, nogle mødes 1 gang årligt, andre 1 gang pr. kvartal, igen andre 1 gang i md.
  Det kan blive for ofte, og derved tage charmen af arrangementet.

  Reply
  • Catarina
   6. december 2015 at 10:15

   Lige præcis dette arrangement er kun én gang om året, da det er den nye Beaujolais der kommer – måske du kan huske at i 80’erne var det f.eks Torkild Thyrring der kom ræsende med den nye vin. Det er nu ikke fordi vi drikker rødvin (faktisk drikker vi ikke meget alhohol mere, da ingen af os bryder os om hvad det gr ved kroppen og ikke mindst dagen efter) , men arrangementet er hyggeligt og jeg er næsten helt sikkert på at vi også er at finde der til næste år. 😀
   Og ja, du har helt ret, det charmerende kan gå af, hvis det afholdes ofte, lidt lige som jul – dens charme ville jo også forsvinde hvis det var hver måned eller kvartal 😉

   Reply

Skriv en kommentar