6 år som Hr & Fru

9. december 2015

DSCF6812 copy

I dag har Søren og jeg bryllupsdag. 6 år er det nu blevet til og når vi rammer den 1. januar 2016 har vi kendt hinanden i 15½. Jeg synes tiden er løbet enormt stærkt, men det må vel være fordi jeg hygger mig.

Vi plejer altid at gå ud og spise på vores bryllupsdag, men ikke i år. Ingen af os har tid i dag, så den middag er flyttet til i morgen. Det er helt ok med mig.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Helle K. 9. december 2015 at 11:03

  Tillykke ❤️

  • Reply Catarina 9. december 2015 at 11:30

   Mange tak Helle 🙂

 • Reply Celena 10. december 2015 at 00:21

  Ahhh! Tillykke! Another December celebration! 🙂 Wishing you many, many more happy years xox

  • Reply Catarina 10. december 2015 at 19:40

   Thanks a lot Celena 😀

 • Reply Karin Abildhauge 10. december 2015 at 08:08

  Hjertelig tillykke med i går.

  Jeg har set Absalons hemmelighed, her skulle de voksne koordinere kalenderen, og her var det også selve bryllupsdagen der måtte “lade livet” til fordel for andre opgaver. Desværre var det så flere andre ting der ikke kunne gå op i en højere enhed. Det ved jeg ikke sker for jer 🙂

  Ønsker jer begge en dejlig aften – spændt på hvor i vælger at date <3

  • Reply Catarina 10. december 2015 at 19:43

   Mange tak skal du have Karin. :-d
   Heldigvis er det ikke noget vi går vildt op I og som bare SKAL foregå på selve dagen, for hvis det ikke passer ind, så er det bare sådan 😀 Det er hverdagen som er den man skal elske, ikke kun “specielle” dage 😀

  Skriv gerne en kommentar